Пиле с песто и моцарела?

  • 2 320
  • 2
Ядох такова и много ми хареса, но не знам как да си го приготвя сама  Sad Някой може ли да помогне с рецепта?
Беше нещо объркано с пилчшко филе, гъбки, песто и моцарела . Мноого вкусно  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 1
Аз правя следното ,не знам дали си яла същото. Начуквам пилешките филенца  през найлоново фолио за да не се разкъсат , след това ги ръся със сол и бял пипер ,мажа с песто /готово песто дженовезе, продава се в големите вериги/ отгоре моцарела на парчета и завивам на рула. Забождам с клечки и запечатвам в горещ зехтин за 3-4 минути от всяка страна . След това доливам в тигана малко бяло вино и чаша бульон от кубче. На слаб огън къкри 20 мин. сервирам със задушени моркови с малко чесън на прах ,масло и щипка захар.
Виж целия пост
# 2
Забравих да напиша, че филитата се режат под диагонал при сервиране!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия