Кодрит кадир - сладост от Ориента

  • 91 049
  • 216
# 120
Радвам се, че ви е харесал Hug!
Мини-кодритчетата правя в дуралексовите купички, които ползвам и за крем-карамел - при стандартната доза от 1 л мляко излизат 8 броя, кодрит-кадира също 8.
Виж целия пост
# 121
И аз благодаря за рецептата, вкъщи много го харесаха. Само дето карамелизирането нещо не ми се получи /никога не успявам да го улуча/, но пак беше много вкусно   bouquet
Виж целия пост
# 122
И аз благодаря за рецептата, вкъщи много го харесаха. Само дето карамелизирането нещо не ми се получи /никога не успявам да го улуча/, но пак беше много вкусно   bouquet

Радвам се, че ви е харесал Peace.

Какво не се получи при карамелизирането Rolling Eyes? Аз винаги сипвам само захар и оставям на тих огън като бъркам отвреме навреме да не загори...
Виж целия пост
# 123
Здравейте! Тази торта е страшно вкусна, правила съм я доста пъти вече. Прочетох я преди време в Гответе с мен.   bouquet





Виж целия пост
# 124
Най-хубавият сладкиш ,от всички който съм правила страхотен.  bouquet  bouquet  bouquet
Много в сполочлива рецептата браво на авторката ,че го сподели с нас.
От първият път стана и 3 души го видяха и опитаха веднага получава най-високата оценка 6. Peace Simple Smile
Виж целия пост
# 125
YSMIV4ICA , много се радвам, че ви е харесал Hug!
Виж целия пост
# 126
Направих го по рецептата,стана много вкусно, но защо кремчето отдолу ми се оцвети в кафяво? Досега на никого не видях да е станало така.
Виж целия пост
# 127
Направих го по рецептата,стана много вкусно, но защо кремчето отдолу ми се оцвети в кафяво? Досега на никого не видях да е станало така.

 Thinking

Нямам идея...да не е загорял карамелът newsm78?
Виж целия пост
# 128
Не мисля. Досега винаги съм правила крем карамел по този начин, никога не е бил кафяв. Просто ми стана много странно, но пък е много вкусно.
Виж целия пост
# 129
Здравейте Hugднес и аз правих сладкиша стана много хубав за което благодаря на авторката  bouquet,но нещо ми стана много твърд блатът така ли трябва да е или в мен е грешката Rolling Eyes,но на вкус е направо страхотен  Simple Smile
Виж целия пост
# 130
Да блатът след изпичане е много твърд затова преди да обърнеш сладкиша се сиропира с прясно мляко.Като преседи и се охлади е страхотно вкусен.
Виж целия пост
# 131
Усмивчица,благодаря Hug  bouquetда днес наистина е много хубав сладкиша Simple Smile
Виж целия пост
# 132
Днес за втори път правя сладкиша, първият път не се получи-пекох в силиконова форма.Мисля, че някъде бях споделила, а имаше и още едно оплакване от такава форма.Днес ползвах електрическата тенджера, само намалих брашното и сложих 2 яйца в кексовата смес.Все още сладкиша е горещ, но ще пиша по-късно за резултата, който вярвам, че е наистина добър този път.
Благодаря за рецептата!
Виж целия пост
# 133
Ей този красавец ми взе здравенцето днес  Mr. Green - но не му се дадох и резултата е повече от разкошен  Crazy



и парченце, секунда преди да бъде унищожено  Grinning



А най-голямата ми радост е когато тези щурчета се нахвърлят лакомо на поредната вкусотия, която приготвя  Simple Smile

http://didnik.snimka.bg/cooking/vkusotiyiki.412939.17760030

Мариета благодаря за поредната страхотна рецепта   bouquet  И у нас нямаше кой да го чака да преседи цяла нощ в хладилника, но и утре е ден  Grinning
Виж целия пост
# 134
Ей този красавец ми взе здравенцето днес  Mr. Green - но не му се дадох и резултата е повече от разкошен  Crazy

А най-голямата ми радост е когато тези щурчета се нахвърлят лакомо на поредната вкусотия, която приготвя  Simple Smile

http://didnik.snimka.bg/cooking/vkusotiyiki.412939.17760030


didnik, сега тъпкано да му го върнеш!

А другата снимка направо ме разтопи, много сладички дечица имаш, да са ти живи и здрави!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия