Сладкиш "от мазето на баба"

  • 12 854
  • 91
# 75
nelly6900, много ти благодаря ти за съветите - следващия път вече трябва да стане Simple Smile
Честит 8ми март момичета  bouquet
Виж целия пост
# 76
Хайде и моят сладкиш е готов. Сега стои да изстива и да се напои хубаво. После ще кача снимки.  Wink
Виж целия пост
# 77
и аз ще се пробвам утре
Виж целия пост
# 78
карамела го правиш на слаб огън.изцедените плодове от компота ги нареждаш още докато карамела е течен,така после няма да имаш проблеми при обръщането

Мерси за съвета, ще пробвам така и аз,защото и на мен не ми става хубав десерта иначе. Не се обръща и се разпада заради карамела Whistling
Виж целия пост
# 79
Ето го и моят сладкиш с праскови  Simple Smile
Виж целия пост
# 80
пробвала съм с различни компоти,но този сладкиш го обичам най-много с компот от кайсии!но то си е въпрос на вкус!
Виж целия пост
# 81
пробвала съм с различни компоти,но този сладкиш го обичам най-много с компот от кайсии!но то си е въпрос на вкус!
Peace
Виж целия пост
# 82
на колко градуса и колко време се пече?По средата ли се слага?
спешно ми трябва отговор Praynig
Виж целия пост
# 83
на колко градуса и колко време се пече?По средата ли се слага?
спешно ми трябва отговор Praynig

Аз пека на 180 градуса,в предварително загрята фурна,на най-долното ниво слагам тавата.Пека,докато добре покафенее отгоре.
Виж целия пост
# 84
на колко градуса и колко време се пече?По средата ли се слага?
спешно ми трябва отговор Praynig

Аз пека на 180 градуса,в предварително загрята фурна,на най-долното ниво слагам тавата.Пека,докато добре покафенее отгоре.
[/quo
на колко градуса и колко време се пече?По средата ли се слага?
спешно ми трябва отговор Praynig

Аз пека на 180 градуса,в предварително загрята фурна,на най-долното ниво слагам тавата.Пека,докато добре покафенее отгоре.
златна си!Мерси много
Виж целия пост
# 85

Честит празник.  bouquet
Да побутна малко темата Joy
Страхотна рецепта.
Благодаря ти още веднъж че ми я припомни.  bouquet
Виж целия пост
# 86
бях обещала да кача снимка като направя сладкиша.е,днес му дойде реда!

Виж целия пост
# 87
Сладкиша от последният пост изглежда супер. Обаче имам един въпрос. Сока от компота само за сиропиронето ли е или се слага и в блата част от него. Питам защото няколко пъти правя едни мъфини и незнайно защо стават клисави. Та сега като се сетих да попитам преди да съм направила пак нещо не както трябва?
Виж целия пост
# 88
ще обясня рецептата подробно!изцеждам плодовете от два компота от кайсии.от един компот плодовете са малко.на дъното на тава карамелизирам 5 с.л захар на бавен огън.карамела трябва да е златист.веднага след това нареждам изцедените плодове на дъното на тавата.в съд разбивам 5 яйца и 1 ч.ч.захар с вилица/яйцата да са топли,а не току що извадени от хладилника/.към яйцата прибавям 1 ч.ч..брашно с 1 пакетче бакпулвер .разбърквам хубаво.това го изливам върху плодовете от компота.пека.като се опече ,го оставям да изстине,тогава го обръщам в поднос.правя дупчици в сладкиша с клечка за зъби и сиропирам бавно .за сиропирането ми отива долу-горе сока от единия компот,но това вече си е до преценка кой как го обича!
Виж целия пост
# 89
Аз го направих по рецептата, дадена в началото на темата , хубав стана, но сока на компота ми дойде в повече, следващият път няма да използвам целия сок.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия