Източник : списание GOOD FOOD
200 гр.спагети
пилешки гърди / една тарелка / - варени или печени
3 моркова нарязани на тънки кръгчета
2 с.л. мед
1 с.л. соев сос
3 с.л. препечен сусам
сок от лимон / количеството зависи от предпочитанията /
листа от магданоз
Спагетите се сваряват , отцеждат се и се поръсват с 1 с.л. олио
Останалата мазнина се загрява в тиган и се запържва на силен огън пилешкото и морковите / за няколко минути /.
Добавя се меда , соевия сос и лимоновият сос и се оставя да покъкри малко .
След това се изсипват в тигана спагетите и сусама . Разбърква се добре и се маха от котлона .
Преди поднасяне се поръсва с магданоз .
Получават се две доста големи порции , на мен с това количество ми излязоха 3 .
Утре ще го правя пак и ще кача и снимки .
Пробвайте , страхотно е