Пъстърва на фурна с плънка от зелен лук и гъби

  • 5 729
  • 20
# 15
За какво да се връзвам?По-скоро ми стана смешно,защото наистина го загледах този сладкиш вчера LaughingКато го направя,ще пиша как е станал.Но малко се колебая-в последно време нещо не ми стават такива работи.Правих ябълков сладкиш,шоколадов кекс,ама нещо грам не се надигат-остават си 2 пръста Rolling EyesА сме с нова фурна и се чудя от нея ли е Thinking.В "Раховец"-а всичко ми ставаше.Но и аз не съм кой знае каква готвачка,така че може да не е проблема в печката.
Виж целия пост
# 16
Докладвам- страхотно се получи, много вкусно похапнахме! Благодаря за интересната рецепта, определено нямаше да се сетя за подобна комбинация! smile3501
Виж целия пост
# 17
Little Evil много се радвам,че сте харесали рецептата и   bouquet,че сподели Hug
Виж целия пост
# 18
2 връзки лук  и 1/2 кг печурки не са ли много за пълнене на 2 рибки newsm78
Виж целия пост
# 19
2 връзки лук  и 1/2 кг печурки не са ли много за пълнене на 2 рибки newsm78
Писала съм по пъстърва на порция. Аз напълних 3 големи риби Peace
За количеството плънка може да увеличиш или намалиш според броя и големината на рибите.
Не готвя точно до грам и лъжички Embarassed за съжаление.Ако има нещо друго питай HugПък покрай въпроса ти се сетих ,че трябва да се делят връзките лук, магданоз и копър на зимни и летни - че зимните са едни рахитични Joy
Та в тази рецепта моите са зимни Joy
Виж целия пост
# 20
 Благодаря за отговора!  хич не обичам да ми остава плънка, затова попитах. сега ще ги правя пъстървичките. мъжът ми е на диета и се чудя какво да му готвя- хем на него, хем на мен и детето. И всички да са доволни. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия