Да поговорим за бозата, но за бозата със ЗАХАР, а не с подсладители...

  • 6 456
  • 18
# 15
Пробвайте, направете, пък дано и да почерпите.  Laughing
Все се каня да експериментирам с някоя от рецептите, ама пусти мързел...  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 16
Аз си спазих заканата за просото, какво си мислите?  Още за закуска го направих. Grinning Е няма по-вкусен зърнен продукт. Папагалчетата знаят какво да ядат. Laughing Чудя се защо толкова рядко го готвя.



Блонди, много мило, щях да се вържа, ако Брюксел не беше на другия край на света. Mr. Green
Виж целия пост
# 17
А просото откъде го купувате?
Има ли го в магазините? Никога не съм виждала, но и не съм търсила Thinking

Ксения, какво е това черното при просото?

Въобще каква е тази вкусна манджа за която говориш?
Виж целия пост
# 18
А просото откъде го купувате?
Има ли го в магазините? Никога не съм виждала, но и не съм търсила Thinking

Ксения, какво е това черното при просото?

Въобще каква е тази вкусна манджа за която говориш?

Черното са сушени боровинки (всъщност са тъмно червени). Слагам всякакви сушени плодове каквито имам- стафиди, сушени сливи, суш. кайсии... Това е просто кашишчка на млечна основа. Лесна и бърза закуска. Понякога го запичам на фурна като му чуквам няколко яйца. Готвила съм го и в солен вид, като самостоятелно ястие или гарнитура. Рецепти за просо много.

Купувам го от руските магазини с название "пшено".
Не съм сигурна, че това за папагалчетата е същото и става за ядене. Mr. Green Просо има много различни сортове.



Колкото по-жълто е, толкова по-вкусно. Трябва да се внимава, това е единствения зърнен продукт с ограничен срок на годност. Проверявайте датата на етикета да е свежо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия