За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 16 008
  • 326
# 15
Beni Mama, някои кори за лазяна се варят предварително, други - не. Чети опаковката. Аз съм опитвала с тези с варене и резултатът беше, че доста залепнаха една за друга въпреки че спазих точно указанията. Другите са по-скъпи май, но си струва.
Виж целия пост
# 16
Питам конкретно за корите на  Barilla !
Виж целия пост
# 17
Не съм ги ползвала. Какво пише на опаковката?
Виж целия пост
# 18
Извинявай те, търсих на всякъде и не намерих информация !
Някой знае ли колко калории съдържат варените свински крачета ? Аз си мислех, че са  нискокалорични ,а от една друга тема твърдят ,че са мазни !
Благодаря ви предварително !
Виж целия пост
# 19
Не съм ги ползвала. Какво пише на опаковката?
Извинявай ама ти четеш ли въобще какво пиша и за какво питам?!

Вивиан, благодаря ти за адекватната реакция   bouquet
Виж целия пост
# 20
BENI MAMA  извинявай за закъснението - за корите на Барила - без варене са. редиш си ги както са така твърди, отгоре заливаш със соса от рецептата на опаковката, и така печеш. те сами си омекват. Въобще, нямаш грижи с тия кори  Peace

Има ги и в Пикадили.
Виж целия пост
# 21
Почти на годинка сме,ядем обща храна,мога ли вече да застройвам супите с жълтък?
И още нещо:искам да дам авокадо,как да го предложа?
Виж целия пост
# 22
Аз лично бих започнала, избора е твой. Ако детенцето си яде белтък, мисля, че можеш вече да започнеш и с жълтъка. Малко по малко. За авокадото - нямам идея. Може би пасирано с някакъв плод, да речем ...
Виж целия пост
# 23
Ако детенцето си яде белтък, мисля, че можеш вече да започнеш и с жълтъка. Малко по малко.
   Извинявам се за спама,но не се ли почва с жълтък и след това да се въведе белтъка?!
Виж целия пост
# 24
Ако детенцето си яде белтък, мисля, че можеш вече да започнеш и с жълтъка. Малко по малко.
   Извинявам се за спама,но не се ли почва с жълтък и след това да се въведе белтъка?!

Всъщност да, грешката е моя  Laughing
Виж целия пост
# 25
Момичета сложих преди 20мин. една най обикновенна постна питка във фурната да втасва като я включих на 50 градуса.
Вече стои 20 мин. но гледам няма напредък голям.Колко време да я оставя още преди да увелича градусите? По принцип колко време се пече питка и може ли да включа вентилатора?Благодаря
Виж целия пост
# 26
    Никога не слагам тесто да втасва във фурната.Няма ли да изсъхне там и да хване кора.Защо не я сложиш върху радиатор или на друго топло място и да я покриеш с кърпа.
Виж целия пост
# 27
Аз също слагам разни неща да втасват на 50 градуса. Става идеално, поне при мен.
Ако питката е содена, не знам обаче как стоят нещата, ако е с мая - тогава 1 час.
Виж целия пост
# 28
Почти на годинка сме,ядем обща храна,мога ли вече да застройвам супите с жълтък?
И още нещо:искам да дам авокадо,как да го предложа?
Моите деца много обичат авокадо и го ядат на салата ,сандвичи или просто така  нарязано на парченца.Когато бяха по -малки съм им давала намачкано на пюре с банан. Simple Smile
Виж целия пост
# 29
   Никога не слагам тесто да втасва във фурната.Няма ли да изсъхне там и да хване кора.Защо не я сложиш върху радиатор или на друго топло място и да я покриеш с кърпа.

За целта тестото се покрива с памучна кърпа и няма никакъв проблем.Винаги правя така.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия