пипала от калмари

  • 43 192
  • 20
# 15
Mania4ka копвам си твоята рецепта - звучи ммммммм
Виж целия пост
# 16
аМи и ние един път взехме пипала,та се чудих какво се правят и от много ровене във форума стигнах до следната рецепта,не е моя,на някакъв мъж беше-пипалата се пускат в гореща вода(той пише преди да достигне кипенето),ама аз направо си ги подварявам-от 3 до 5 мин,не повече,водата става една розова,мръсна,после със студена вода хубаво се изтъркват от едни черни работи и стават бели,отцеждат се много хубаво,и в сгорещен зехтин се позапържват за кратко,с малко чесънче,после им сипвам соев сос и сол,задушавам ги с капака,като са готови примерно като се запържат за 5 мин,изключвам котлона и слагам капака на тигана за още 5мин,и като ги сервирам слагам и лимонов сок,и подправки,ама много му върви люта салаца,например чили сос за да станат пикантни,Мъжът ми така много ги харесва.
Виж целия пост
# 17
mmmmmmmmm mnogo vkusni stanaha po tazi recepta izblizahme si 4iniite  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Виж целия пост
# 18
извинявам се, че така нахълтвам в темата Blush, но искам да попитам
тубите могат ли да се пълнят с нещо - плънка  и каква точно newsm78

Ето едни вкусни пълнени калмари Peace
Виж целия пост
# 19
Много са вкусни на салата: Пипалата се сваряват, нарязват се и се овкусяват с много магданоз и чесън, ситно нарязани, зехтин и лимонов сок.
Виж целия пост
# 20
Мили момичета когато приготвяте калмари независимо по какъв начин първо ги подръжте една нощ във вода и сода за да омекнат.Това го научих в Гърция.След това се правят кой както иска-пълнени,на скара,панирани,
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия