Рецепти с кокосови стърготини.

  • 19 922
  • 98
# 75
Имам подобна рец. за Rafaelo с малка разлика,че  продуктите са сходни за направата на  Mon chéri.Великолепни са.
Виж целия пост
# 76
спешен въпрос-пека кокоските,отгоре са хванали коричка,сложих фолио да не изгорят.колко време да пека.отвътре са още влажни. newsm78
Виж целия пост
# 77
Имам подобна рец. за Rafaelo с малка разлика,че  продуктите са сходни за направата на  Mon chéri.Великолепни са.
Според мен разликата между рафаело и моншери е огромна.Едните са с кокос ,а другите нямат кокос ,а шоколад.
Виж целия пост
# 78
Имам подобна рец. за Rafaelo с малка разлика,че  продуктите са сходни за направата на  Mon chéri.Великолепни са.

Е, как така? Рафаело са бели, кокосови, без шоколад изобщо. Мон Шери са с черен шоколад, пияна вишна и ликьор. Как са сходни?  newsm78
Виж целия пост
# 79
Леле, колко вкусна и апетитна тема...След Рафаелото на Наталина и Кокоските на Йоли се зарибих много по кокоса....Ще чета, ще правя и ще снимам.....
Виж целия пост
# 80
И аз много се зарибих по кокоса, и сега търся от къде да си купя по-големи разфасовки, че нямам карта за Метро
Виж целия пост
# 81
Мариация на тема кокоските на Сладка хапка - вариация, защото не бяха точно по рецепта 250гр.,а по-малко + това имаше цветни стърготини...и стана една.....Но..се харесаха и изядоха......
Виж целия пост
# 82
Ето Ви  и  моята рецепта за да не се питате- как можe?
Rafaelo
продукти:
300г.захар
250г масло
1бр.ванилия
150мл.вода
400гр.сухо мляко
500гр.кокосови стърготини
60гр.смлени бисквити-обикнов.
100гр.смл.лешници
1кг.вишни (без кокичка)
мартини,бейлис или друг слаб лик. в който поставяте вишните да престоят 12ч. ипи 24ч. избора е Ваш.
Смесвате: захарта,маслото,водата  и ванил., всичко това да заври,след това изчаквате да се охлади и прибавяте  бисквитите+сух.мляко+лешниците.Обвивката на бонб. е готова,
 поелите алкохол вишни   ги подсушете - задължително.Използвайте ръцете си:взимате вишната,малко от приготвената смес и с дланите оформяте бонбона,овалвате го в кокоса.Готовите бонб. поставете в хладилника да се стегнат.
Пробвайте   newsm10  smile3501



Виж целия пост
# 83
Maria-i  Hug

като чета продуктите, тази рецепка ще е супер Peace  chef  bouquet
Виж целия пост
# 84
Много интересна тема - грабна ме това Баунти на Yoli 
Виж целия пост
# 85
Наталина, едно питане за твоя блат от Рафаело: формата ми е 24см, кремът, който ще правя на парфе е литър и половина. Количеството за блата няма ли да ми дойде много и ако да - да го намаля ли наполовина? И ако да - колко време да го пека? Мерси  Hug
Виж целия пост
# 86
Наталина, едно питане за твоя блат от Рафаело: формата ми е 24см, кремът, който ще правя на парфе е литър и половина. Количеството за блата няма ли да ми дойде много и ако да - да го намаля ли наполовина? И ако да - колко време да го пека? Мерси  Hug

Блонди за 24 см тънък блат за парфета са ти нужни 2 яйца и съответно 60г захар и 50гр. брашно. МОже да сложиш и 20гр масло ако искаш. Ако формата е по-голяма увеличи яйцата с едно като винаги прибавяш на яйце 30г захар и малко по-малко брашно (да кажем 25). Печи за по-кратко мисля, че 20мин са достатъчни
Виж целия пост
# 87
Много, много ти благодаря    bouquet Heart Eyes Отивам да действам  Party

О, и още нещо - пишеш след смесванеото на снега и на жълтъците със захарта се бъркат внимателно с дървена лъжица. И тогава прибавям брашното. Няма ли да остане на буци с леко разбъркване с дървена лъжица?  newsm78

И да го оставя само на един пласт на дъното ли?  Blush
Виж целия пост
# 88
Пресяваш го по малко над сместа и леко бъркаш - не става на буци! Peace

Успех!  bouquet
Виж целия пост
# 89
Aз да ви напиша рецептата на най-лесната и мнооого вкусна торта.
На Lucanka е, но не мога да я намеря в оригинал, затова пиша:

3 кутии котешки езичета, натрошени
3 малки кофички заквасена сметана
3-4 с.л. захар
ананас на парченца - около 300г
1 ч.ч. орехи, натрошени
Всичко се смесва. Престоява в хладилника мин. 8 часа. Поръсва се обилно с кокосови стърготини.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия