За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 16 799
  • 368
# 330
С мюсли освен торта-мюсли какво друго сладичко бих могла да спретна? Някакви идеи? newsm78
http://www.mama-gotvi.org/recepta.aspx?ime=%D0%91%D0%B8%D1%81%D0 … D1%81%D0%BB%D0%B8
Виж целия пост
# 331
С мюсли освен торта-мюсли какво друго сладичко бих могла да спретна? Някакви идеи? newsm78
http://www.mama-gotvi.org/recepta.aspx?ime=%D0%91%D0%B8%D1%81%D0 … D1%81%D0%BB%D0%B8
И всичките останали продукти са ми налични...ще ги пробвам следобяд.  Hug
Виж целия пост
# 332
Ала-Бала,после пиши как са станали.
Виж целия пост
# 333
Имам свинско, портокал и тн. и знам, че имаше подобна рецепта за свинско с портокал, но не мога да я намеря... Sad Кое след кое се слагаше и как беше?  newsm78 Имам спомен, че в тава се печеше...или бъркам?!
Виж целия пост
# 334
Имам свинско, портокал и тн. и знам, че имаше подобна рецепта за свинско с портокал, но не мога да я намеря... Sad Кое след кое се слагаше и как беше?  newsm78 Имам спомен, че в тава се печеше...или бъркам?!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=251973
Виж целия пост
# 335
Благодарско   bouquet Мисля, че точно това беше Simple Smile
Виж целия пост
# 336
Как да приготвя свински котлети, така че да станат по-сочни?Мислех в йената, но имам рецепта с вино, а ще имаме гости, които не понасят дори аромат на алкохол.Ако сложа само вода  ще станат много блудкави.
Помагайте , моля Hug.
Виж целия пост
# 337
Как да приготвя свински котлети, така че да станат по-сочни?Мислех в йената, но имам рецепта с вино, а ще имаме гости, които не понасят дори аромат на алкохол.Ако сложа само вода  ще станат много блудкави.
Помагайте , моля Hug.

Бира.  Wink
Или вода, олио, лимон - няма да стане блудкаво.
Виж целия пост
# 338
Как да приготвя свински котлети, така че да станат по-сочни?Мислех в йената, но имам рецепта с вино, а ще имаме гости, които не понасят дори аромат на алкохол.Ако сложа само вода  ще станат много блудкави.
Помагайте , моля Hug.

Като ги овкусиш, ги полей с прясно мляко, или с майонеза + кисело мляко, или нещо от сорта... Става супер сочно всякакво месо. Може в тава, може в йена, че и в плик съм правила, както ти харесва.
Виж целия пост
# 339
Благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 340
1 кл. пържоли
500г. гъби
300.г топено сирене /пушено/
200 мм сметана /готварска /може и заквасена
1ч.ч.зеленч. бульон
1 ч.ч. брашно
черен пипер
сол
Пържолите се начукват посоляват и овалват в брашно и в дълбок съд слагаме ред пържоли, ред гъби и пушено сирене, ръсим с черен пипер и пак паржоли,гъби,сирене най-отгоре заливаме със сметаната разредена с  бульона . Захлупваме и печем на умерена фурна около час и половина.

Виж целия пост
# 341
Ала-Бала,после пиши как са станали.
То при мен до сега бисквити и керабийки не са ставали...изпуснах ги за малко отдолу и са доста твърди...а и прекалено захарни , дори и за моя вкус...не че не дъвча вече втора де... Wink
Виж целия пост
# 342
Ала-Бала,после пиши как са станали.
То при мен до сега бисквити и керабийки не са ставали...изпуснах ги за малко отдолу и са доста твърди...а и прекалено захарни , дори и за моя вкус...не че не дъвча вече втора де... Wink
Значи като реша да правя да намаля захарта Hugа иначе вкусни ли са?
Виж целия пост
# 343
Момичета, спешен въпрос от пишман-готвачка Embarassed
Как да преценя колко вода да сложа на една паничка леща? Не искам да става прекалено рядко, а по-гъстичко. Само веднъж съм правила леща, тогава майка ми измери дозата на лещата и водата според нейната тенджера (тя я налива на око естествено), ама като забравих колко беше? Лещата е ясна - едно непълно гювече слагам аз, вероятно е към 250 грама.
Виж целия пост
# 344
Момичета, спешен въпрос от пишман-готвачка Embarassed
Как да преценя колко вода да сложа на една паничка леща? Не искам да става прекалено рядко, а по-гъстичко. Само веднъж съм правила леща, тогава майка ми измери дозата на лещата и водата според нейната тенджера (тя я налива на око естествено), ама като забравих колко беше? Лещата е ясна - едно непълно гювече слагам аз, вероятно е към 250 грама.

Ами колкото и вода да сложиш, тя извира, аз също я обичам по-гъста, даже направо гъста си я готвя. Пък ако ти дойде много течността, отлей.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия