Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 81

  • 34 385
  • 368
# 210
Тандури и твоята торта грабва.Гледам постигнала си хубав наситен цвят и да те питамГъм пейста ти стана ли лепкав от боята? newsm78

Не, не е ставал лепкав, защо?  newsm78 Не е нормално да почне да лепне, ако лепне значи нещо не му е наред.  Peace
Виж целия пост
# 211
Имах доста перипетии и едвам я покрих(ако Пепи има време да ми каже изцяло или  на 4асти като мен си покрива "5_та")


Покрих я цялата, но я кърпих на 3 места. Горе вдясно на тясното място под чертата на 5 има и от двете страни кръпки и долу вляво на вътрешмната извивка има кръпка. Но никъде не личеше кърпеното- доста се старах да не личи  Simple Smile Иначе тортата е станала супер.


Албенка, ти както винаги показваш хубави неща. Лично аз бих махнала горния бордюр и може би щях да сложа писта + тревички и камъчета

Panadila, хубави са ти розите- не се коси.
Виж целия пост
# 212
Албена, страшно оригинална се е получила тортата ФОРМУЛА 1 smile3501  просто не ми се мисли какви красоти ще показваш, направени с новите ти придобивки  Crazy  Mr. Green
Panadila, розите са супер!!!  Hug иначе моята форма сърце е ТАЗИ, просто си изрязвам готови блатове, а не пека с нея  Peace въпреки, че бях свидетел на семинара как пече Албенка без проблеми, голяма тава, парче вестник и върху вестника и в тавата слага формата, която няма дъно. без да маже с нещо, без нищо друго, сипва сместа и пече  Crazy вярно, че нейния пандишпан е по-гъст, ама мисля си, че и с по-течен няма да има проблем  Peace а пък в случая ускрасата има двойно значение  Whistling добре, че е van444eto да ми дава идеите, щото аз бих се сетила може би за следващия РД  Joy hahaha
kremi_sisi, справила си се страхотно smile3501 единствено по бордюра има какво да се желае, но като цяло е супер. и розите са готини, браво  Hug
НО (нещо, което съм порпуснала мисля да спомена) аз лично, ако правя такава торта бих направила дупка на нулата  Peace  Mr. Green
shemet, violetvlue-то ти е отговорило вече  Mr. Green аз само ще добавя РАЗРЕЗ-а в случай, че си го пропуснала  Laughing Mr. Green

и да се похваля, НЕ УСПЯХ ДА ПРЕСИРОПИРАМ БЛАТОВЕТЕ  Joy Mr. Green Laughing  Party
Виж целия пост
# 213
blueeye® - Добре се е получила. Харесва ми. Ех, че съм умна понякогааааа.....  Whistling Joy
kremi_sisi - Страхотно изпълнение. Поздравления. С какво покрива? Цветът е много топъл и приятен!
Panadila - Розите са невероятно сладки.  Сега ще ти кажа, какво придава илюзията за незавършеност според мен.. Този тип розички, растат на "букетче", тоест на клонче. Така набоцкани, стоят нереално. Дръжките би трябвало да са по-криви и раздвижени. Ако имаше и малко листенца, щеше да е още по-добре. Но това е според мен. Не казвам че не ми харесват.
Виж целия пост
# 214
Благодаря на вси4ки за милите думи и за куража  bouquet
Ван4е, покривах с Варна и при мен бялото винаги полу4ава такъв жълтеникав цвят от браШното.СтраШно ронливо стана от едра пудра захар и мн се късаШе.Ако искам да правя цветя на дръжки като ваШите,винаги пада това тесто и неможе така да се извиват и разто4ват върху дунапрена.Сега съм се навила да ти пробвам Шоколадовото тесто.Гледам има малко пудра и дано да е по удобно,лесно и приятно за работа.
blueeye® , за борта се пробв3ах като Албенка с фуниика и да я изрежа по неиният метод.И на мен не ми хареса,мога и по_добре.Фунийката пускаШе някак на два реда и отвреме на време късаШе крема и затова така го нацжъках на никаде.
blueeye® , и на мен ми се искаШе с дупка на нулата,оба4е по4нах първо с троиката и като немога да оформя и да покрия и си викам пак, 4е не направих дупката да се мъ4а и с нея.Не ме бива да поктивам нестандартна форма
Приятен ден, мами Heart Eyes
Виж целия пост
# 215
На прав път си - това е Лакриц, т.е. цвета е Лакрицово черно.
бел. - Лакрица е черна маса, подобна на дъвчащите бонбони, използвана за десерти в по-далечното минало, бонбони, пръчки и тем подобни.
thedragonbg, благодаря!   bouquet
Не дочаках отговор и от страх да не стане фал, не го поръчах...   Blush А ми беше по-удобната разфасовка..Нищо! Другия път  Laughing
Виж целия пост
# 216
kremi_sisi добре е станала тортата, тя си е цяло предицвикатлство. Как успя толкова тъничко да разточиш за розите?

Panadila розите ти са станали много красиви и като цвят и като моделиране. Но ина мен така набоцкани не ми се връзват Thinking Може би трябваше да е по-късо стеблото и да са на букетче Peace

Блютооо, батето пробва ли ключа? Да не си му дала грешен hahaha hahaha
Виж целия пост
# 217
Блютооо, батето пробва ли ключа? Да не си му дала грешен hahaha hahaha

 Joy Joy Joy мани, той е в ключарския бизнес, та и да е грешния, това няма да го притесни  Mr. Green
Виж целия пост
# 218
Блютооо, батето пробва ли ключа? Да не си му дала грешен hahaha hahaha

 Joy Joy Joy мани, той е в ключарския бизнес, та и да е грешния, това няма да го притесни  Mr. Green


Ахаааааа, ето защо така подозрително обикаляше около хижите Joy Joy
Виж целия пост
# 219
Леле момичета колко сте изписали... Напоследък нямам много време да ви чета, затова само се записвам (извинявам се ако това ще подразни някой) и се връщам да наваксам Simple Smile
Виж целия пост
# 220
Прехвърчам набързо, за да ви похваля че имам да покривам торта за тая вечер...

Креми, страхотно си се справила. За първи път ли покриваш такава огромна торта...мен още ме е страх от големи торти...
Албенка, Ф1 е супер. Отгоре със сметана ли е и фигрката от какво е?
Блу, оригинална идея. ЧРД на мъжа!

На всички розоберачки, голямо браво! Още не съм се престрашила да правя такива красоти и едва ли ще ви стигна някога...

Пепи, абе тоя тигър ми взе здравето. Муцуната му не мога да издокарам, гледам, мажа, правя, струвам - не става и не става като твоят. Сега прилича повече на лисица, отколкото на тигър...Подробности - малко по-късно...
Виж целия пост
# 221
ВАНЧЕ,въпрос.....
Вчера замесих шоколадовотот тесто,след дълго канене.....Внимателно изчетох дисертацията ти.и така.....Получи се нещо.Не е нито пресечено,нито воднисто,но пак мисля,че нещо му куца.В момента е в хладилника и е кораво като камък.Абе все едно си разтопила само шоколад и после си го сложила да изстине.При теб така ли става.Знам,че ще се размекне в МВ,но моята е малка топчица,а ако се прави половин кг.например как се отрязва от него или целият се размеква всеки път.Ами май много неясно написах нещата,ама с отварянето на очите ,викам да прося помощ...Хайде,лек ден на всички,аз отивам да пребия някой за едно кафе.....
А,направих и марципан Варна,май стана добре.
Виж целия пост
# 222
Скай, благодаря ти zа иz4ерпателния отговор.   bouquet  Зна4и ти работиШ със zахарен сироп от Едека ли или с глюкоза купена от БГ?
Тандури, неземна красота, просто нямам думи. Торатат е много нежна и стилна. Благодаря за из4ерпателните отговори, кото си дала на Дими. Те вси4ките ти торти са едно произведение на изкуството.
Буболинката, и твоите торти от хубави по-хубави. Аз много им се наслаждавам и твоят блог винаги ми стои вклю4ен на кмпютъра и всеки път разглеждам твоите торти. И аз съм много навита на една сметанова торта с Борд като на Милена, ама то4но така фин и тъни4ък както е при теб и пори Милена. Нали е само ковертюр или си слагала олио?. Дай малко пове4е инфо за тортите ти. Пак ли са покри с готова моделираЩа или... ? Напре4но навитата торта с готови платли ли е , 4е ми се виждат тънки. А преди да покриеш тортата с маслен крем ли замазваш? Май множко въпроси станаха.  Embarassed
Албен4е, много готино се е полу4ила формулата.  Peace
Катя Сливен, и твоята торта много ми доапда, харасва ми такава сепла  с добре подбрани цветове.
Ван4ето, ти си знаеш гумата е като истинка, а и рождени а е сладур4е, както ве4е някои споменаха.
Виж целия пост
# 223
Момичета от Германия, защо не пробвате с тази глюкоза?

Глюкоза на Уилтън
Виж целия пост
# 224
Момичета от Германия, защо не пробвате с тази глюкоза?

Глюкоза на Уилтън

Мерси Пепи, оцели десятката.   bouquet До сега все съм иzбягвала фондани, които съдържат глюкоза, а от БГ забравих да си взема. Работех само с марципан и ММФ., от които съм много доволна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия