За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 15 715
  • 386
# 330
  Такаа,искам да залея настъргани тиквички с някакъв сос и да го запека.Разполагам със сметана,бекон,маслини,кашкавал,масло,копър и топено сирене.Кое да включа в соса? И да посоля ли перво тиквичките и да ги оставя да се отцедят,да не стане пък воднисто newsm78
всичко може да включиш, първо разбъркай сметаната с малко водичка и маслините, остави във фурната да се поизпари и настържи кашкавал или сложи топеното сирене и допечи, преди сервиране го поръси с копър
  Поли,заповядай.Аз настъргах на едро ренде тиквичките,осолих ги и добавих нарязан бекон.Останалото е както го пише.  bouquet
Виж целия пост
# 331
Майче, онези бяха нарязани на колелца и опечени във фурната без нищо май. Идеята, която ми даваш е много хубава, но доста от продуктите ги нямам в наличност, а искам да сготвя нещо бързо и да изчезвам от къщи.
Виж целия пост
# 332
  Бягай при снимчиците тогава.Там са пуснали рецептата,която ти трябва   bouquet
Виж целия пост
# 333
И аз да питам, торта ще правя, но е за рожден ден, вече ми дадохте идея за тортата, сега искам идея как да я украся- да изпиша Ч.Р.Д. , името , години....Нещо не много трудно да е, че съм правила торти и друг път, ама за първи път ще ги окрасявам.

Благодаря ви предварително  bouquet!

Аз да си повторя въпроса Heart Eyes.
Виж целия пост
# 334
Бягай при снимчиците тогава.Там са пуснали рецептата,която ти трябва   bouquet

Тъй бързо подтичах, че чак вече се пекат с ориз Laughing. Това, което исках беше друго, но нямах време да го търся сега. Приятен ден, дами Hug!

Аелис, аз бях украсявала веднъж с шоколадови топченца корн флейкс. Можеш да пишеш каквото си искаш. Е, площ ти трябва де. Също става с желирани бонбони. Иначе бях правила и с шоколад, но с какво го смесвах за плътност, не помня Rolling Eyes.
Виж целия пост
# 335
От мен един тъп въпрос  Embarassed

за мариновани зеленчуци на грил / тигана/  - тиквички мисля да правя, в какво да ги мариновам  newsm78 И преди печене да ги изцеждам и подсушавам от маринатата, или направо слагам да се пекат?

Виж целия пост
# 336
От мен един тъп въпрос  Embarassed

за мариновани зеленчуци на грил / тигана/  - тиквички мисля да правя, в какво да ги мариновам  newsm78 И преди печене да ги изцеждам и подсушавам от маринатата, или направо слагам да се пекат?



Пробвай с една марината, която според мен е универсална - сол, олио или зехтин, 1 лъжица оцет, 1 лъжица мед, копър и черен пипер. Нарязваш ги и ги оваляш в маринатата, държиш в хладилника около час.
Виж целия пост
# 337
Ще кажа как ги правя аз:
Зехтин,горчица,счукан чесън,магданоз,малко лимонов сок и мед.Понякога слагам босилек,а изключвам горчицата.Всичко това го обърквам и заливам тиквичките.Оставям около час да се мариноват.После отцеждам и пека на грил тигана.Винаги го намазнявам преди да сложа тиквичките.После заливам с маринатата,посолявам и поръсвам с копър.Дано съм била полезна. Hug
Не съм писала пропорции,защото го правя на око....и после си тегля последствията
Виж целия пост
# 338
polin_a , благодаря ти за отговора  bouquet!Аз и в тортената тема питах, ама там са големи майсторки, едва ли ще мога да направя нещо от чудесата, които те творят Heart Eyes.Много ми хареса идеята ти за бонбонки или топчета корнфлейкс - лесно , бързо и няма къде да сбъркам, точно нещо такова ми трябва, благодаря ти още веднъж   bouquet.
Виж целия пост
# 339
Някой замразява ли си магданоз и как? newsm78
Виж целия пост
# 340
Аелис, ще се справиш, успех Peace!

۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊, може във формички за лед или в пликче - измит и почистен, готов за употреба.
Виж целия пост
# 341


۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊, може във формички за лед или в пликче - измит и почистен, готов за употреба.
Аз така го правя,но реших че има и друг начин Laughing
Мерси  bouquet
Виж целия пост
# 342
Ами сигурно има и други начини. Може някой друг да се включи с идеи.
Виж целия пост
# 343
Някой замразява ли си магданоз и как? newsm78

Аз го измивам, почиствам и го слагам в пластмасова кутия , така правя и с копъра Wink.
Виж целия пост
# 344
аз измивам магданоза, оставям го да се поизсуши, нарязвам и в найлнови пликчета.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия