За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 15 716
  • 386
# 375
В какви кутии да съхраня бутер баничките пластмасови или метални?.Дали не е добре преди да ги сложа в кутия да са в хартиен плик?
Благодаря
Аз досега съм ги слагала само в пластмасови кутии.  Peace
Виж целия пост
# 376
В пластмасова кутия, мисля че хартия не е нужна.
Виж целия пост
# 377
В какви кутии да съхраня бутер баничките пластмасови или метални?.Дали не е добре преди да ги сложа в кутия да са в хартиен плик?
Благодаря
  Определено пластмасови,но изчакай първо да изстинат.Ако ги сложиш топли,ще се втиклят.Препоръчвам ти да сложиш салфетка или хартия отдолу,не да ги увиваш.
Виж целия пост
# 378
Здравейте момичета искам да ви питам някоя от вас правила ли е торта с гъби и топено сирене по рецептата на  marulka_s ,ако има такива моля ви да ми кажете във каква тава сте я пекли ,защото се притеснявам за размерите,а тези дни ще имам гости и много бих искала да я направя.Питам тук,защото попитах и нея самата на лични преди около две седмици ,но досега не ми е отговорила,може да не е видяла съобщението Wink.
ще ви бъда благодарна,ако някоя от вас ми помогне,приятен ден  bouquet

Виж дали е писала във форума оттогава насам. Ако е, прати и пак питанката си, може наистина да не е видяла съобщението. Не съм виждала рецептата, но съм правила солена торта във форма за кекс с дупка. С друго не мога да ти помогна.

В какви кутии да съхраня бутер баничките пластмасови или метални?.Дали не е добре преди да ги сложа в кутия да са в хартиен плик?
Благодаря

За замразени или опечени става въпрос?
Виж целия пост
# 379
Изчетох около 67 рецепти за целувки и още толкова метода на печете. Някак не ми се иска и да експериментирам толкова пъти. Моля ви да ми дадете изпитана рецепта и най-вече - изпитана технолигия на печене! Благодаря!   bouquet
Виж целия пост
# 380

Преди доста месеци си купих 2 соса Табаско- зелен и червен. Държа ги в хладилника, защото не знам какво да правя с тях и как да ги използвам. Доста люти са и двата.
Та за какво и как се използват?
Виж целия пост
# 381
Преди два дни щях да правя едни банички, но така и не успях. Сега в хладилника ми стои една купичка с готова плънка - яйце+сирене и една с жълтък за мазане. Да ги използвам ли или да ги  хвърля?
Виж целия пост
# 382

Преди доста месеци си купих 2 соса Табаско- зелен и червен. Държа ги в хладилника, защото не знам какво да правя с тях и как да ги използвам. Доста люти са и двата.
Та за какво и как се използват?
За Блъди Мери  Grinning
може да подправяш и ястия...

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BB%D1%8A%D0%B4%D0%B8_%D0% … D0%B5%D1%80%D0%B8
Виж целия пост
# 383
Преди два дни щях да правя едни банички, но така и не успях. Сега в хладилника ми стои една купичка с готова плънка - яйце+сирене и една с жълтък за мазане. Да ги използвам ли или да ги  хвърля?


  Аз съм ползвала плънка оставена за 1-2 дни в хладилника.
Виж целия пост
# 384
Табаско може да се сложи на всичко. Стига да харесвате люто.

Да питам и аз нещо набързо - пресича ли ви се млякото в кутиите?
Защото забелязах, че май не ми се е случвало.
Вчера взех мляко в плик и се пресече, като го варих за крем.
Виж целия пост
# 385
Табаско може да се сложи на всичко. Стига да харесвате люто.

Да питам и аз нещо набързо - пресича ли ви се млякото в кутиите?
Защото забелязах, че май не ми се е случвало.
Вчера взех мляко в плик и се пресече, като го варих за крем.
Ами то не е ли пастьоризирано? Защо го вариш. Мисля, че е достатъчно само да го стоплиш.
Виж целия пост
# 386
Дилянка, на мен ми се е случвало, при по-кучите марки Embarassed Embarassed Embarassedмляко.....

Нова тема
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия