Сгъстяване на таратор

  • 3 265
  • 38
# 30
Тайна е обяснила защо, не ми пречи да му доливам водичка.
Виж целия пост
# 31
Тараторът става по- вкусен като престои малко в хладилника, може за това да ти струва по- гъст.
Виж целия пост
# 32
Тараторът става по- вкусен като престои малко в хладилника, може за това да ти струва по- гъст.

Защо става по-вкусен?  Thinking
Защото става студен ли? Аз винаги го правя с ледена вода и кубчета лед.
Виж целия пост
# 33
Не, защото като престои малко, вкусът му става по- силен...
Виж целия пост
# 34


Защо става по-вкусен?  Thinking
Защото става студен ли? Аз винаги го правя с ледена вода и кубчета лед.

Много идейно,не съм се сещала да сложа лед,ще пробвам.
Виж целия пост
# 35

Защото става студен ли? Аз винаги го правя с ледена вода и кубчета лед.
И аз слагам кубчета лед в таратора, понеже не изстудявам вода. Във формичите за лед слагам копър за таратора или мента+лимон за водата и мохитото  Mr. Green
А и обичам пресен таратор, като преседи краставицата омеква и не ми харесва.
Виж целия пост
# 36
Вопще не съм се сещала да сложа кубета с лед,мерси за хубавата идея
Виж целия пост
# 37
Вопще не съм се сещала да сложа кубета с лед,мерси за хубавата идея
Извинявай...какво означава "вопще"?Или имаш предвид"Въобще"? Blush
Виж целия пост
# 38
Никога не ми се е случвало подобно нещо....да се утаи киселото мляко леко да, но да се сгъсти не...

Ако е с по маслено мляко - да  Rolling Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия