Кашкавал на скара

  • 28 686
  • 103
# 90
marabu да, това е едно страхотно сирене, мммм... Хеллим Сирене
може на скара, на тиган, на тостер и т.н.

Ердинч, я сподели за Sütaş Hellim Peyniri как го правиш на тиган и скара? Слагаш ли мазнина някаква, завиваш ли го в нещо?Или не се разтича? newsm78
Виж целия пост
# 91
Днес в едно заведение ядох халуми/халюми (сега явно и трети вариант излезе  Mr. Green ) и мноооооого ми хареса.

Почвам да го търся. Някой виждал ли е в Метро ?
Виж целия пост
# 92
В Билла го има  Wink
Виж целия пост
# 93
VIKI I, направо лигите ми потекоха  Embarassed
Виж целия пост
# 94
VIKI I, направо лигите ми потекоха  Embarassed

 и моите  Laughing като ги гледам  сега снимките пак ми се прияде,  довечера пак ще си взема
Виж целия пост
# 95
Аз не го намерих в Била  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 96
marabu да, това е едно страхотно сирене, мммм... Хеллим Сирене
може на скара, на тиган, на тостер и т.н.

Ердинч, я сподели за Sütaş Hellim Peyniri как го правиш на тиган и скара? Слагаш ли мазнина някаква, завиваш ли го в нещо?Или не се разтича? newsm78

 newsm78 може в тигана или направо на скарата

в тигана може с масло и без него, може да го завиеш със станиол и така да го печеш(става нещо като  задушено), при всичките вариации може да ползваш подправки(чубрица, шарена сол и тн), също така може да го ползваш в кюфтета, в баници, със макарони и тн

поразгледай по добре горната връзка, самите снимки ще ти "разкажат" мн повече неща  Hug




Виж целия пост
# 97
Довечера пак ще тръся в "Билла" и дано този път имам късмет  Praynig
Виж целия пост
# 98
Довечера пак ще тръся в "Билла" и дано този път имам късмет  Praynig
В София в Била-Мотописта го има, както и в Пловдивската. За другите незнам  Thinking
Виж целия пост
# 99
Вчера купих и пекнах сиренце халуми/халюми /Карловско от Фантастико/.Голям успех пожънах вкъщи и днес имам поръчка за още. Наистина много вкусно и не е толкова мазно като кашкавал пане например.
Благодаря за фантастичната идея.!!!!
Виж целия пост
# 100
newsm78 може в тигана или направо на скарата

в тигана може с масло и без него, може да го завиеш със станиол и така да го печеш(става нещо като  задушено), при всичките вариации може да ползваш подправки(чубрица, шарена сол и тн), също така може да го ползваш в кюфтета, в баници, със макарони и тн

поразгледай по добре горната връзка, самите снимки ще ти "разкажат" мн повече неща  Hug

Ти вече ми писа на ЛС. Поста ми е стар...Отново çok teşekkür ederim!!!! Mr. Green
Виж целия пост
# 101
Довечера пак ще тръся в "Билла" и дано този път имам късмет  Praynig
В София в Била-Мотописта го има, както и в Пловдивската. За другите незнам  Thinking
Aз го търсих в Плевен и Враца и нямаше  Cry
Виж целия пост
# 102
в БИЛА Младост също има, но не при сирената , а при кашкавала.
Виж целия пост
# 103
Oviite kashkavala v hartiq i go slagate na predvaritelno zagrqta skara. Pone taka smqtam che shte stane. Ako ima nqki probval molq da mi kaje kakvo se e poluchilo.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия