Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отзиви за детски градини - Варна

  • 178 077
  • 1 063
# 1 050
www.moreto.net/novini.php?n=376615
Виж целия пост
# 1 051
Няма рампа в нашата градина, а има голямо стълбище отпред. Забелязвам, че при нормално време, когато идват майки с бебета за да си прибират по-големите деца, си оставят количката пред стълбите навън, взимат детето на ръце и влизат да вземат другото. При лошо време така и така никой не идва да си взима детето пеш, така че нямат дилема къде да оставят количките.
Виж целия пост
# 1 052
Здравейте, надявам се да успея да запиша детето във 2ра група в детска градина в Чайка. Казаха ми че днес са обавили свободните места предсрочно, но не мога да намеря къде. Някой намирал ли ги е?
Виж целия пост
# 1 053
Някой има ли информация за Виолета Иванова и Калина Горанова от ДГ Христо Ботев? Първите ми впечатления са потресаващо ужасни. Сега дори мисля да преместя детето в ДГ Щастливо детство. За тази градина зная, че базата е стара, но по-важни са учителките. А някой дали има впечатления от ДГ Щастливо детство?
Виж целия пост
# 1 054
Здравейте момичета, някой има ли информация какво се случва с градините на които трябваше да бъде извършен ремонт това лято - Първи юни, Светулка и Ян Бибиян - филиал? Започнал ли е изобщо някъде ремонт на тези бази?
Виж целия пост
# 1 055
За Първи Юни е започнал, но в какви темпове се движат не се знае. До колкото казаха от нашата градина Детски Свят, децата от Първи Юни щели до декември да останат в нашите групи, но най вероятно и след това.
Такива цялостни ремонти отнемат много време и едва ли ще успеят до декември. Simple Smile
Виж целия пост
# 1 056
Здравейте! Отзиви имате ли за ОДЗ 10 Приказка в Кайсиева градина? Благодаря bouquet
Виж целия пост
# 1 057
Здравейте! Някой знае ли до колко дни излизат резулатати за детска градина: кръв, урина и чревните? И как става взимането на урина и ако? Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1 058
Чревните изследвания се бавят около 5 дни кръв и урина за 1 ден
Сутрин взимаш пробва от акото на детето или  предната вечер и го съхраняваш в хладилник. Сутринта взимаш проба със клечката и тиксото и го залепяш върху стакълцето. Отиваш в някоя лаборатория даваш си направлението за чревните изследвания и пробите и няколко дни след това може да занесе урината тя важи само 7дни,а чревни те 14.след като ги вземеш отиваш при педиатър за проверка и за бележка че може да посещава детското заведение и за картона ще ти трябва и копие от него тя ще ти обясни. След това отиваш в градината и ги носиш там. Общо взето е това Simple Smile успех
Виж целия пост
# 1 059
Здравейте момичета, някой има ли информация какво се случва с градините на които трябваше да бъде извършен ремонт това лято - Първи юни, Светулка и Ян Бибиян - филиал? Започнал ли е изобщо някъде ремонт на тези бази?


В Светулка още не е започнал. Но ще започне скоро. В едната сграда, която е нова, че останат трета група. Четвърта група ще бъде във Филиал на Теменужка на ул.Кап.Райчо 103
Виж целия пост
# 1 060
Здравейте,
Тук активността не е много голяма, но ще се радвам ако получа отговори.
Вчера бях на родителска среща в детската градина на детето ми, което е първа група и останах много изненадана, че рожденни дни в градината не се празнуват. Anguished Забранени са тортите, всякакви почерпки /освен бонбони/, клоуни, балони и т.н.
Второ дете ми е, вече сме отпразнували около 7 рожденни дни в детски заведения и за първи път чувам такова нещо. Всичките ми приятели и познати също отбелязват по някакъв начин празника на детето си. Айде за тортите и клоуните съм чувала, че ги забраняват на места, но това за балоните и други почерпки ми идва малко в повече.
Моля Ви споделете има ли други такива детски заведетия или сме някакво изключение.
Виж целия пост
# 1 061
За коя градина става въпрос?
Виж целия пост
# 1 062
В нашата всички са на картонени торти,или торбички със почерпки ,които се оставят в шсафовете .. тортите се слагат ,духат свещи ,после парчетата с почерпка и малко подаръче по шкафовете на децата , така всеки родител си преценява кое лакомство да даде на детето си .. има много деца със всякакви хранителни алергии, и примерно не върви на всички да сложат парче торта ,а на алергичното към нещо си дете - не ... затова може би не разрешават вече такива почерпки
Виж целия пост
# 1 063
Здравейте, има ли мами с деца в ДГ Христо Ботев. Може ли малко отзиви. Разбрах, че там не пускали списъци за присъствие на децата за тези дни като 01,11, междусрочни ваканции и др. Директорката била много отдадена и правела много за градината, вярно ли е?
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия