За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 24 122
  • 431
# 375
Давам отчет за пролетните рулца....
Станаха убийствени  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Никога повече няма да купя готови.Ще си ги правя сама.Голяма вкусотия са.
Виж целия пост
# 376
TheNMaster , по коя рецепта ги направи?Иска ми се и аз да ги пробвам Heart Eyes.
Виж целия пост
# 377

Мастерче ако мога да ти помогна с няколко идеи,ето тука ти пускам няколко линка дано тки хареса нещичко.

http://patepis.com/?p=6424

Ето по тази рецепта...Само гъбите замених с кралки печурки,че другите са ми силни...И накрая не съм ги рязала на хапки,а си ги оставих целички.Мммммм
Виж целия пост
# 378

Мастерче ако мога да ти помогна с няколко идеи,ето тука ти пускам няколко линка дано тки хареса нещичко.

http://patepis.com/?p=6424

Ето по тази рецепта...Само гъбите замених с кралки печурки,че другите са ми силни...И накрая не съм ги рязала на хапки,а си ги оставих целички.Мммммм

Голяма вкусотия изглежда, но има някои неща , които не ми е ясно как ще открия :- сушени дървесни гъби, известни също като дървесни ушички,
- сушени ароматни гъби
- оризово фиде

Виж целия пост
# 379

Мастерче ако мога да ти помогна с няколко идеи,ето тука ти пускам няколко линка дано тки хареса нещичко.

http://patepis.com/?p=6424

Ето по тази рецепта...Само гъбите замених с кралки печурки,че другите са ми силни...И накрая не съм ги рязала на хапки,а си ги оставих целички.Мммммм

Голяма вкусотия изглежда, но има някои неща , които не ми е ясно как ще открия :- сушени дървесни гъби, известни също като дървесни ушички,
- сушени ароматни гъби
- оризово фиде


Аз си ги купих от китайския магазин на Самуил...
...Ама в Пазарджик не знам къде има  такъв....
Виж целия пост
# 380
Може ли кафето за тирамису да е нес кафе??? Rolling Eyes

Може. Аз така го правя. Даже нескафето ми е безкофеиново. Правя си го така за да мога да си ям когато си поискам. Simple Smile
Виж целия пост
# 381
Благодаря ви за отговорите,но съм сигурна че не е Dulce de leche,знам само че има
лек вкус като на целувки,но ще попитам и в тортената
Виж целия пост
# 382
TheNMaster, имам питане , защото се засилих на тези рулца  Mr. Green но мисля да им сложа обикновени гъби, защото нямам път към показаните магазини, дали ще стане добре. Никога не съм яла и дори немога да си го представя какво ще стане  Embarassed
Пърженето в доста мазнина , като тулумби ли се пържи? /ама какво сравнение само/
Виж целия пост
# 383
TheNMaster, имам питане , защото се засилих на тези рулца  Mr. Green но мисля да им сложа обикновени гъби, защото нямам път към показаните магазини, дали ще стане добре. Никога не съм яла и дори немога да си го представя какво ще стане  Embarassed
Пърженето в доста мазнина , като тулумби ли се пържи? /ама какво сравнение само/
Ами аз точно това писах  Laughing Че сложих от кралските печурки(култивираните)....И пържих в мазнина...Да стигне до средата на рулцето.....
Виж целия пост
# 384
Здравейте!

Може ли някоя от вас да ми препоръча начин за стерилизиране на масловки?
Набрахме голямо количество, няма как да се изяде.

Предварително ви благодаря!   bouquet
Виж целия пост
# 385
Привет,имате ли някоя идея за тесто,което може да се яде,дори и да е неопечено.Има ли такова Thinking Мисълта ми е да правим сладки със сина ми, а той е много щур и сигурно половината ще го изяде. Crazy
Виж целия пост
# 386
Привет,имате ли някоя идея за тесто,което може да се яде,дори и да е неопечено.Има ли такова Thinking Мисълта ми е да правим сладки със сина ми, а той е много щур и сигурно половината ще го изяде. Crazy

Може да си направите сладки от натрошени бисквити, краве масло, захар, ей такива неща. Не се сещам в момента за точна рецепта, но някой тук може да ти даде.
Виж целия пост
# 387
Здравейте!

Може ли някоя от вас да ми препоръча начин за стерилизиране на масловки?
Набрахме голямо количество, няма как да се изяде.

Предварително ви благодаря!   bouquet

Слагаш в една тава зависи какво количество са,дали ще е необходима голяма или малка.Наръсваш с малко олио или зехтин.Печеш във фурната в зависимот колко опечени искаш да бъдат./препечени или не /.След това слагаш във буркани и завираш,но точно тук е проблемът.Трябва да се варят около 1час и зо мин.Защото гъбите са капризни и винаги мже да надуят капачките и да ти замине работата на вятъра
А другият най лесен начин е както аз правя откакто имам фризер.Почистени измити и нарязани,после подреждам в найлонови пликчета и пъхам във фризера.
Виж целия пост
# 388
Привет,имате ли някоя идея за тесто,което може да се яде,дори и да е неопечено.Има ли такова Thinking Мисълта ми е да правим сладки със сина ми, а той е много щур и сигурно половината ще го изяде. Crazy
Ето една рецепта на Селма, която не съм пробвала, но все й се каня Mr. Green
Виж целия пост
# 389
dunia53, много ти благодаря! Мисля, че ще се спра на фризера и аз.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия