Сос за спагети?

  • 3 933
  • 18
# 15
Благодаря все пак за линка, но знам за новия раздел. Темата е от преди новия раздел и самите спагети ги направих като използвах някои от съветите от тук  Simple Smile

Плюс това сосовете на Барила са със захар. То и тук повечето съвети са със захар, но като си го правя аз, мога да не я слагам все пак.
Виж целия пост
# 16
Аз правя основно два вида сос за спагети:

С доматен сос и кайма

Задушавам лук, чесън, кайма в малко мазнина. Когато е почти готово, прибавям доматения сос   - готов домашен, с различни подправки. Добавям допълнително само малко босилек и сол.

С гъби и сметана (сметаната може да се замени и със синьо сирене)

Задушавам гъбите, нарязани на ситно с малко лук (става по-вкусно със стар лук). Когато са готови, добавям половин кофичка заквасена сметана. За да не се пресече сметаната, в една купа я разбивам, като постепенно добавям по малко от гъбения бульон и след това я прехвърлям в тенджерата. Накрая добавям босилек, сол и черен пипер.
Виж целия пост
# 17
Благодаря все пак за линка, но знам за новия раздел. Темата е от преди новия раздел и самите спагети ги направих като използвах някои от съветите от тук  Simple Smile

Плюс това сосовете на Барила са със захар. То и тук повечето съвети са със захар, но като си го правя аз, мога да не я слагам все пак.
Kаква захар има в сосовете на Барила ??? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 18
Захарна.  Laughing По принцип има захар в почти всички нещо от този род, любетиници, сосове и тн. Не съм чела съдържанието на Барилла специално, но питах Сеньора Барила и тя каза, че има в абсолютно всички, които се предлагат от тази марка, направила е запитване. Не съм го видяла с очители си, но съм склонна да й вярвам.  Simple Smile

То така е и за другите неща, де, в България много-много не се мисли за хората с проблеми с кръвната захар, все едно, де...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия