За Италианската паста

  • 36 323
  • 82
# 60
Аз напоследък съм фен на спагетите със чесън и нищо друго ,понякога слагам сушени доматчета ,но само сварявам спагетите интеграле после запържвам за кратко със чесъна и малко лют пипер и готово .Много са ми вкусни
Виж целия пост
# 61
Здравейте!
Мои познати живеят в Италия и ги попитах за тези спагети "Барила"каква слава имат там,и ми казаха ,че не са от добритеnewsm78,че били една от най-нехубавите марки и затова ги изнасяли в други държави,а ние тук си мислим,че си купуваме страхотни спагети.Вярно ли е това?
Виж целия пост
# 62
не сьм сьгласна  Naughty

родителите ми живеят в ит, често им гостуваме, на тях и техни приятели италиянци. моите наблюдения са, че вьв всяка кьща има барила. само в една кьща, жената сама си правеше талятелето и го готвеше прясно. в другите готвеха с готова паста- барила, а сосовете или другото което се слага в тях, приготвяха сами.

барила в ит и барила в бг са с едно и сьщо качество!
Виж целия пост
# 63
Здравейте!
Мои познати живеят в Италия и ги попитах за тези спагети "Барила"каква слава имат там,и ми казаха ,че не са от добритеnewsm78,че били една от най-нехубавите марки и затова ги изнасяли в други държави,а ние тук си мислим,че си купуваме страхотни спагети.Вярно ли е това?
И аз не съм съгласна .Живея в Италия и не знам дали са най добрите, но са най скъпите,аз винаги от тях ис взимам,има и други марки ,но ми се струва че те са водещата ,в доста итал.домове съм била и всички са заредени с Барила.
Виж целия пост
# 64
Аз живея в Гърция и години наред си купувам Барила и ми харесват ,но незнам защо такова мнение имат тези мои познати в Италия newsm78
Виж целия пост
# 65
Здравейте!
Мои познати живеят в Италия и ги попитах за тези спагети "Барила"каква слава имат там,и ми казаха ,че не са от добритеnewsm78,че били една от най-нехубавите марки и затова ги изнасяли в други държави,а ние тук си мислим,че си купуваме страхотни спагети.Вярно ли е това?

Продуктите, произведени под марката Barilla са с контролирано качество от изходните суровини до готовия продукт.

За марката Barilla високото качество и отличния вкус са две неразделими характеристики на предлаганите продукти на пазара.

В днешния глобализиран свят реализирането на един продукт на международните пазари може да бъде успешно само при комбинацията от високо качество и постоянна обратна връзка с крайния потребител.
Продуктите на Barilla заемат сегашния си пазарен дял именно заради качеството си и доволните клиенти!
Виж целия пост
# 66
Обичам паста и ползвам Барила. Много харесвам спагети и лингуини.
Виж целия пост
# 67
Здравейте!
Мои познати живеят в Италия и ги попитах за тези спагети "Барила"каква слава имат там,и ми казаха ,че не са от добритеnewsm78,че били една от най-нехубавите марки и затова ги изнасяли в други държави,а ние тук си мислим,че си купуваме страхотни спагети.Вярно ли е това?
И аз не съм съгласна .Живея в Италия и не знам дали са най добрите, но са най скъпите,аз винаги от тях ис взимам,има и други марки ,но ми се струва че те са водещата ,в доста итал.домове съм била и всички са заредени с Барила.

е, със сигурност не са най_скъпите. има разни други скъпарски марки.
но оттам да бъдат най_нехубавите  Shocked естествено, 4е не е вярно, просто познатите ти се правят на интересни  #Crazy
Виж целия пост
# 68
Обичам паста и ползвам Барила. Много харесвам спагети и лингуини.
Какво е лингуини? И ние обожаваме паста и си правим честичко (най-вече лазаня) . В петък правих канелони – много добре се получиха, смятам да повторя скоро с друга плънка!
Виж целия пост
# 69

Ето тук има информация за видовете паста Peace
Виж целия пост
# 70
Според мен Барила е с проверено качество и е марката, която със сигурност всеки италианец ползва и познава. Не са и най-скъпите, има и други като примерно De Cecco, в които аз не виждам особена разлика, но са на по-висока цена. Не съм чула от италианец да казва, че Барила не стрували- даже са като символ на пастата. Освен ако тези, които не я харесват, си правят всичко вкъщи, или не обичат паста  #Crazy...но като се замисля, това е невъзможно  Joy
Виж целия пост
# 71
Браво! Страхотна тема!
И ние сме големи ценители на Барила - само това купувам откак я има в България, а децата са закърмени със спагети и от малки имат предпочитания към Карбонара, Болонезе и Пенне със сьомга и сметана.
Виж целия пост
# 72
Оффф откъде взех да се ровя в един мой любим сайт , че си докарах беля на главата . ooooh!
Чак немога да говоря и пиша. Crazy Joy
Отивам си вкъщи да правя лазаня , че не се издържа вече. Crazy
Ето разгледайте какви интересни , вкусни и много оригинални рецепти видях тук. Heart Eyes
http://www.donnamoderna.com/cucina/cerca-ricette/tutti/pasta/pia … ti/ASC/M/160.html
http://www.donnamoderna.com/cucina/ricette/dettaglio/Cupola-deli … ta/13959/0/M.html
Виж целия пост
# 73
http://www.donnamoderna.com/cucina/ricette/dettaglio/Mezzi-rigat … ti/12075/0/M.html

Тази рецепта ми се вижда добра идея за дните, в които не ми идва наум какво да готвя. Давам и преводче Simple Smile
Продукти:
320 г ригатони/макарони
350 г моцарела (желателно от бивол)
500 г домати
1 стрък босилек
4 лъжички зехтин
1/2 чаша готварска сметана (течна)
20 г галета
масло
сол

Сложете да заври тенджера с подсолена вода.
В това време потопете за минута във вряла вода доматите, обелете ги и ги смелете. Нарежете на  ситно босилека.
Докато варите ригатоните, затоплете в тиган зехтина, прибавете доматите, посолете и ги гответе 10 мин. Добавете босилека и свалете от огъня. Загрейте фурната на 220 градуса, нарежете на кубчета моцарелата, отцедете пастата и я разбъркайте с доматения сос. Добавете към ригатоните моцарелата, разбъркайте добре и я изсипете в намаслена тавичка. Поръсете със сметаната и галетата. Пече се 10 мин.

Виж целия пост
# 74
Ех, Маркрит и Льоли, що ли ми трябваше да ви чета ooooh!
Между другото аз съм голям фен на Донна Модерна, не пропускам да си го взема и първо отгръщам на рецептите, има страхотни статии също, но да не спамя Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия