Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 45-та тема

  • 91 169
  • 665
Заповядайте в новата 45-та хипнотично-наркотична тема !!!






Виж целия пост
# 1
Пеп, благодарско за продължението   bouquet  Много сладурски портокал  Laughing

Да се включа на първа страница още  newsm68

Madam Stasita, на тези тополовки ние тук им казваме масловки и са едни мнооооооого вкусни гъби  eat

Днес  Пиле на лютика по Ели Драгомирова   Peace: Чудесно е, опитайте!



обяда на работещите ми мъже пилешка пържола с бъркани белтъци



и много  от любимите ни Сусамки


 

и отново от чудесните Баунти по Йоли    bouquet



и пак отново  Laughing от също така чудесните Мъфини с боровинки на Юлия - най-вкусни за нас, с добавка на шоколад, естествено  Blush

Виж целия пост
# 2
Моля ви, не ме изтривайте  Praynig Нямам снимки, все съм на работа, а това е най- любимата ми тема  Embarassed
Следя ви тайничко с нескрито възхищение   bouquet
Виж целия пост
# 3
Уха,цоп и аз в темата.След малко качвам снимки на моето руло "Стефани"
    bouquet Благодарности за хубавата тема Пепика

пеп-4o ,тъкмо се чудих кое е другото им име.При нас им казват тополовки,защото растат само и единствено по дънерите на тополите,нямат двойници,което означава ,че няма риск и да ги объркаш с някоя друга гъба.(а и както писах само по тополата расте)
  Чакам с нетърпение есента,тогава настава царството на гъбите.Повечето майка ми ги бере от години наред ,но тези,които няма риск да ги объркаш(пази Боже),пачи крак,кладница,челядинка,полска печурка  и тополовките.
Виж целия пост
# 4
Още нещо виждам,че мъфините ги правите в хартиеи формички,възможно ли е да има алуминиеви,защото на няколко пъти попадах на точно такива формички но от алуминии(мекото алуминиево фолио) и ако ДА,предполагам,че не са за еднократна употреба?
Виж целия пост
# 5
На 28 стр Полина ме пита за рецепта на едни гевречета и докато се обърна, вече станала 45 стр.  #Crazy
Ето рецептата:
1 кг брашно, 2 ч.ч. вода, 1 с.л. сол, 2 с.л. пекмез (аз сложих мед), 1 пак. мая.  Правих тесто в машината. От него се оформят кравайчета. В 1 ч.ч. вода се слага 1 с.л. мед. Гевречетата се потапят във водата, после се овалват в сусам. Нареждат се в тава върху хартия за печене. Пекат се в предв.загрята фурна на 200 градуса коло 30 мин.
Рецептата е от форума от темата за турска кухня.  Hug

Отивам да разглеждам произведенията ви. Wink

Е браво, докато пусна и това....нова темаааааа.  Laughing
Виж целия пост
# 6
Пепи , страшен букет !  Grinning

Другото Пепи пак ми взе акъла с производителност и вкусни предложения !   bouquet

Аз да се запиша с едни стари фотоси от горски манджи :






Виж целия пост
# 7
Пепика,  bouquet  bouquet  bouquet
Отново само вкусни предложения Hug да се запиша и аз .....

Шоколадови бисквити
Виж целия пост
# 8
Диди, какви са месните рулца и с какво са пълни?  
/нали знаеш, два дни съм в къщи  Laughing/

Още нещо виждам,че мъфините ги правите в хартиеи формички,възможно ли е да има алуминиеви,защото на няколко пъти попадах на точно такива формички но от алуминии(мекото алуминиево фолио) и ако ДА,предполагам,че не са за еднократна употреба?

има алуминиеви еднократни в Метро, продават се освен на стек по 100 бр. и в малки пакети по 10бр. Ако са същите дето си видяла -  Те дори не се поставят  във формата за мъфини, а направо в тава, достатъчно твърди са.
Виж целия пост
# 9
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨ , много красиво. Баба ми казваше, като за изложба!  Hug

Виж целия пост
# 10
Аз продължавам да лежа, вчера се амбицирах да готвя, но се разглобих след това. Моля, не забелязвайте снимките - правени са в сътрудничество с щерката....Болни, не болни - снимков мат`риал трябва да има! Не забелязвайте и тавата,че е мръсна отстрани, то това не е мръсно, явно е от мазнината, с която я бях намазала.

Пиле с ориз

Пилешка супа

Супер мързелива и бърза питка - замесих тестото в робота,че ни на ръка ми се месеше, а хлебопекарната ми е вече в магазина,че старата издаде багажа - и въобще не съм се ни старала, ни нищо. Взе че стана.


Стоева, първа, а? Достойно начало на темата! Пепика  bouquetДиде, не съм те засичала скоро - поздравления и за теб!Наистина всичко е за изложба само! Как не ви е срам след това да разваляте тези шедьоври? Въпроса ми е към всички, които снимат от лъв нагоре......
Виж целия пост
# 11
Пепика , благодарности за темата!  bouquet
 
пеп-4o , взимам си сусамка Peace

Диди, много красиво!

nordina , бисквитките изглеждат много вкусни!

Мама Цоцоланка , много обичам пиле с ориз, а и питка не бих отказала.   Hug

От мен един Пълнен заек Flutter

Виж целия пост
# 12
DessiJ, вече те бях забравила, но се радвам, че ти не си, защото тестяните са ми слабост Crazy. Само едно въпросче - гевреците предимно сладки, или предимно солени се водят Thinking?

Много красоти още на първа страница, поздравления за всички майсторки Hug!
Виж целия пост
# 13
DessiJ , ilrai78 , благодаря !   bouquet

Аз с удоволствие бих си хапнала от заека на ilrai78 гарниран с хрупкавата питка на ДидетоHeart Eyes

Пепи , няма месни рулца !  Mr. Green На теб като на истинска канибалка ти се привиждат навсякъде мръВи !   Joy Постнички , вегетариански са рулцата !  Mr. Green

Диде , с тази работа нямам време нито за готвене , за снимки още по-малко !  Grinning Аз лъвове не снимам , щото тях хич няма да ги е срам да ме хапнат още преди да свърша фотосесията !  Joy
Иначе шедьоврите си ги изяждам без срам - само изхвърлям украсите и ги нагъвам !
  Laughing
Виж целия пост
# 14
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨ това на втората снимка ролца от раци ли са, или и на мен ми се привиждат  #Crazy  Ако са ролца ще може ли рецептата  Blush
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия