Сладки "Динени резенчета"

  • 29 794
  • 158
# 135
Моля, за съвет......

Направих сладките. Стигнах ниво руло. Добре е. Не мога да се оплача, можеше положението и да е по-зле.......И.....тъй като явно трябва да си сложа поне още 1 чифт очила - не съм прочела,че трябва 1 вечер да стегне рулото във фризера. Това време го нямам! Утре искам да изненадам едни дечица. Та.....кажете колко време поне може да седи рулото във фризера преди да го направя. И сигурно ще мина за семките на вариант - шоколадови пръчици. Уж четох, ама явно бавно схващам, шоколадовите пръчици преди печене ли се слагат? Благодаря!
Виж целия пост
# 136
Няколко часа също стигат , щоколадовите пръчици преди печене та да слепнат(не се топят).Успех сладките са много ефектни и децата ги харесват.
Виж целия пост
# 137
Много хубави и ефектни сладки,но въпроса ми е може ли маслото да се замени с маргарин.
Виж целия пост
# 138
Любе, благодарско! Ще се отчитам по-късно!
Виж целия пост
# 139
С маргарин ще станат много твърди,затова замени с мас или суроватъчно масло.
Виж целия пост
# 140
аз  сложих маргарин  и  не ги  стягах в  хладилника за цяла нощ  а само 2 часа Peace
Виж целия пост
# 141
Много ви моля, бихте ли ми казали...на колко чашки чаени се равнява количеството брашно и захар?

Много ви благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 142
Много ви моля, бихте ли ми казали...на колко чашки чаени се равнява количеството брашно и захар?

Много ви благодаря  bouquet

Премерено с чаша 240 мл  -  захарта е 3/4 чаша, а брашното малко по-малко от 2,5 ч. (2 чаши и малко по-малко от още половин чаша). Като замесваш тестото, сложи 2 чаши и после ще добавяш до получаването на гладко тесто, подобно на пластилин.
Виж целия пост
# 143
Labrex,  Heart Eyes, много ти бпагодаря  bouquet

Аз съм мнооого зле със сладките неща, но не можах да се удържа с тези сладки Crazy

Тестото ми е вече във фризера, но искам да попитам, като се пекат, тавата трябва ли да се поръсва с брашно и олио Embarassed?
Виж целия пост
# 144
Тестото ми е вече във фризера, но искам да попитам, като се пекат, тавата трябва ли да се поръсва с брашно и олио Embarassed?

Сега гледах и в руските форуми, навсякъде пише, че се пекат върху хартия за печене. Ако имаш, използвай я, ако не - в тава с незалепващо покритие сигурно ще станат. А ако е от обикновените тави, знам ли....може би леко все пак ще трябва да се намалсли и поръси с брашно, но не съм сигурна. Дано се включи някой, който ги е пекъл без хартия.
Виж целия пост
# 145
Имам само фолио Rolling Eyes и нямам тава с незалепващо покритие. Ще изчакам някой да се включи, до печенето има време Grinning
Виж целия пост
# 146
 Napravo  verhu  tavu4kata  leko  namazana s olio.  obiknovenna  ot  starite  no vnimavai    na slab ogen Peace

Виж целия пост
# 147
Без хартия като ги вадиш от тавичката(още топли) леко им се сменя формата,и то ако тавичката е незалепваща ,иначе стават на парчета.Но пък са много вкусни.
Виж целия пост
# 148
колко броя излизат от една доза?

искам да ги правя за едно парти и ми трябват за около 30 човека  Rolling Eyes
една или две дози?  newsm78
Виж целия пост
# 149
Направих ги, ето ги - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1080335.jpg

Лично аз не съм очарована от вкуса им. Средна хубост. На мъж ми не бяха достатъчно сладки.

Но...децата, за които де факто бяха предназначени останаха много доволни и казаха,че много им харесали. Така че съм доволна от резултата, щом тези, за които бяха останаха доволни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия