Търся една рецепта

  • 6 853
  • 8
Момичета обръщам се към вас с молба. Преди време бях прочела тук една рецепта, която много ми хареса. Беше предложение за ястие за по-специален повод. Значи ставаше въпрос за пържени филийки, върху тях някакъв стек, нещо от този род. Как го обясних  Embarassed дано сте ме разбрали. Начинаеща съм в готварството и моля за подробно разяснение  Blush Предварително благодаря   bouquet
Виж целия пост
# 1
Аз правя така: пържени филийки с яйце, отгоре пържола котлет на тиган и най-отгоре полято с гъбен сос. Подправка само черен пипер.
Виж целия пост
# 2
Аз харесвам класическия  стек “Антоанета” - панирана филийка за канапе , свинско филе на тиган, кръгъл резен ябълка или праскова от компот, а може и шайба ананас , резен шунка, резен
кашкавал - всичко това се подрежда едно върху друго, овалва се  в галета и яйце и се пържи. Гарнитурата е пържени картофи и гъбен сос .  Crazy
Виж целия пост
# 3
kloi, а като филийката веднъж е панирана и после всичко се изпържи не става ли кофти  Confused
Виж целия пост
# 4
 kloi , не знаех за този стек, но ми звучи мнгоо добре и ще го направя .Благодаря.  HugФилийката с яйце и брашно или галета се панира? Embarassed
Виж целия пост
# 5
Добре е филийката да е от тостерен хляб,потапя се само в разбито яйце.
Виж целия пост
# 6
kloi , не знаех за този стек, но ми звучи мнгоо добре и ще го направя .Благодаря.  HugФилийката с яйце и брашно или галета се панира? Embarassed

Аз май грешно съм се изразила  Embarassed - имам предвид пържена филийка с яйце и мляко, както си ги правим за закуска. Съжалявам , ако съм ви подвела. Embarassed

kloi, а като филийката веднъж е панирана и после всичко се изпържи не става ли кофти  Confused

Тъй като всички продукти са си в готов вид, идеята е просто да се стиковат едно с друго и кашкавала да се поразтопи леко. Аз го топвам във фритюрника с много силно нагрято олио и става бързо, защото е нужно да се опържи само външната коричка. Ако някой е правил пържен сладолед - същия принцип е  Wink
Допълнително си го застопорявам целия стек и с две клечки за зъби, забити в двата края, за по сигурно  Whistling
Виж целия пост
# 7
Благодаря Дами, то си ясно ,ама аз да питам за всеки случай.Задължитлен още я пробвам рецептата и ще докладвам Hug
Виж целия пост
# 8
Това не е ли тема за "Бързите въпроси и отговори"?! Пробвай и там Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия