Желирани плодове :(

  • 22 597
  • 17
# 15
И на мен не ми се получи най-първия път, в която пробвах. Четох, че се заливало, докато бил още хладък. Но като го направих така той естествено си беше още течен и просто се разля настрани и се получи само тънък слой. После вече схванах и го слагам за малко време в хладинлника/желатина+сместта, която искам да се желира/ и вече като е почнало да се желира, го изваждам.
Виж целия пост
# 16
Някакъв плод май не можеше да се желира  Thinking. Май суров ананас беше  newsm78 ...
Виж целия пост
# 17
Май суров ананас беше  newsm78 ...

Не съм чувала , но ще ми е интересно да разбера , някой ако знае защо .

Аз желатин на водна баня никога не съм разтапяла.

Правя го винаги в МВ , става за секунди и никога не съм имала фал.

Накисвам го оставям го да набъбне и слагам чашката на програма размразяване за 10 секунди , вадя разбърквам и пак го слагам още 2 пъти за по 10-тина секунди.

Готов е когато е втечнен и има малко пяна отгоре.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия