Ябълки в кожухче (Jablka v županu) - стъпка по стъпка

  • 13 702
  • 100
# 45
Ето го отчета.......Вкуса е страхотен....Лесни са за изпълнение.....Нат, благодаря за пореден път за твоя рецепта!  bouquet  bouquet  bouquet

Само уточнение - вместо галета - натроших меки бисквити и нямах стафиди и не сложих.....Сладкото е или от кайсии, или от праскови........Като ги знам моите,че шоколада го имат само за десерт - отгоре разтопих това чудо, вместо пудра захар.

Ябълка в кожух

Пак

 Hug
Виж целия пост
# 46
Ааа Мамо Цоци не е често Crossing Arms твоите са с шоколад и изглеждат по хубави Crazy
Виж целия пост
# 47
Oleleee... smile3501
Виж целия пост
# 48
Natalyna, благодаря за рецептата. Повече от страхотна е! Влиза в графа - често правене.

 
 
Виж целия пост
# 49
Наталина
отново ни скри шапките  bowuu  bouquet
Не изглежда сложно, а всички са единодушни от към вкуса  Mr. Green ще взема и аз да се пробвам  Wink
мерси за рецептата
Виж целия пост
# 50
Ето го отчета.......Вкуса е страхотен....Лесни са за изпълнение.....Нат, благодаря за пореден път за твоя рецепта!  bouquet  bouquet  bouquet

Само уточнение - вместо галета - натроших меки бисквити и нямах стафиди и не сложих.....Сладкото е или от кайсии, или от праскови........Като ги знам моите,че шоколада го имат само за десерт - отгоре разтопих това чудо, вместо пудра захар.

Ябълка в кожух

Пак

 Hug

Мамче, изглежда прекрасно с този шоколад! Ей нямаш спиране ти. А за меденките си размисли, а и аз ще попитам дали може да се изпраща храна от тук. Hug

Femme, твоите също изглеждат умопомрачително и начина по който си ги "загърнала" е май друг или така ми се струва- много красиво стои . Heart Eyes

Eli_cz, ти пък - това е доста разпространен десерт тук, не си ли опитвала? Hug Иначе аз купувам когато имам възможност незамразено (прясно) многолистно тесто - то е направо готово, разточено. На мен вкуса му ми харесва повече от замразеното.

Момичета радвам се, че ви хареса рецептата!  bouquet
Виж целия пост
# 51
Такааа...снабдих се с всичко необходимо и в късния следобед ще ги направя.
Довечера ще имаме гости - това ще е десерта  Grinning
Виж целия пост
# 52
Ето ги и моите, станаха страхотни, само дето тестото не ми се разлисти, остана си на един слой  Thinking
Вътре сложих орехи, мед и нарязани сушени кайсии, савоярди и канела, разбира се  Simple Smile



Виж целия пост
# 53
Е, не! Тъкмо реших, че няма да се изкушавам! Но може ли да се устои на тази рецепта?!?!!
Аз имам доста круши и се чудя дали ще стане с тях?
Как мислите?
Виж целия пост
# 54
Блонди, много изкусително изглеждат. Краси, ще стане Peace Ето и моите ябълки в "юрганче" , локум , бисквити и стафиди.

Украсих с топинг карамел
Виж целия пост
# 55
Блонди, Пепика - ах какви сте изкусителки - прекрасно изглеждат загърнатите ябълки. Hug

Страшни сте!  bouquet

krassym, зависи какъв сорт са крушите. Крушите по принцип имат по-голямо съдържание на вода от ябълките и може да се стопят доста. Но не пречи да опиташ (сложи повече галета). А, сложи и по-малко сладко или захар, защото са по-сладки.

Виж целия пост
# 56
Мога ли да помоля за снимка на опаковката на тестото от по-близък план? Blush Peace Защото тука не знам как се казва това нещо.
Блонди, как му викате на това в Белгия?  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 57
И аз имам питане Simple Smile за тестото на Белла ли е,не съм ползвала досега и не знам колко е дебело-да го разделям ли на по -тънък пласт??
Виж целия пост
# 58
Рецептата е невероятна! Ще я пробвам непременно.
И аз да се присъединя към питащите - какъв е трика тестото да остане затворено при печене? Винаги има проблем при този вид затваряне на бутер тесто - при печене разцъфва е се отваря, слепвала съм и с жълтък, пак същата работа.
Виж целия пост
# 59
Станаха страхотни! Снощи направих, но не ги снимах  ooooh!
Ползвах тесто на Бела. Никакъв трик няма при затварянето, просто притиснах леко с пръсти краищата, два по два срещуположни.
Бяха намазни с яйде, де.
С две думи  - спазих дословно рецептата на Наталина и гостите си облизаха пръстите  Peace

Пепика, идеята за локум много ми хареса. Другият път така ще ги направя.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия