Дърпани кори на сач

  • 36 424
  • 90
Дърпани кори на сач на Бела. Пробвали ли сте ги за баница? Днес ги мернах в една реклама и се чудя дали става сполучлива баница с тях  Thinking
Виж целия пост
# 1
Да, пробвала съм ги, наистина става много хубава баница  Simple Smile Но преди няколко дни купих и Одрински кори, те повече ми харесаха, баницата стана като с домашно точени.
Виж целия пост
# 2
Хубави са  Peace
Виж целия пост
# 3
По какво се различават от обикновенние бутер?
Виж целия пост
# 4
Аз изкам да питам колко кори са в един пакет и стават ли за вита баница.
Виж целия пост
# 5
Аз взимах от тях.Харесват ми,но има и една на марка която незнам коя е са по хубави три са в пакет и кръгли.Тези на бела са малки квадратни 11 впакет ама те са награмаж та бройката се различава някой път.С два пакета направих една огромна тава зелник и една по малка.
Виж целия пост
# 6
Аз изкам да питам колко кори са в един пакет и стават ли за вита баница.

И аз правя обикновено вита баница и това ме интересува.

danito1988, да разбирам ли, че един пакет ще ми стигне за една баница - както си ми е количестото плънка за нормалните кори  Thinking
Виж целия пост
# 7
И три броя кори в пакет ще ти стигне за вита баница,само че в по малка тавичка.Само да уточня става въпрос за по дебелите точени кори.Купувала съм с три и пет броя в опаковка.
 ВИТА БАНИЦА

Продукти:
1 опаковка дом. точени кори;
4 броя яйца;
250 гр. сирене;
250 гр. кис. мляко;
100 гр. мазнина;
1/2 ч.л сода;
2-3 с.л брашно;
сол.

Приготвя се плънката от изброените продукти.Всяка кора се поръсва с мазнина.Слага се плънката и се завива на руло.Поставя се намаслена тава,като се завива на охлюв.Така се процедира с всички кори.Ако е останала плънка се слага върху навитите рула.Баницата се поръсва с малко мазнина и се пече в предварително загрята фурна при 200 градуса.
Виж целия пост
# 8
нати ще ти стигнат.
Виж целия пост
# 9
На мен не ми харесаха, много са груби. С една част направих тиквеник, който на нищо не приличаше - за първи път не стана хубав. С другата част направих със сирене, която беше по-добре, но пак не беше съвсем както трябва.
Виж целия пост
# 10
Последно правих баница с дом. точени кори на Тонус -3 броя в опаковка и бях много доволна.Но не винаги ги зареждат .
Виж целия пост
# 11
Аз също не харесах баницата с тези кори,особено ако я направиш по начина по който е описано на опаковката.Като се изпече се наду,а след това спадна и изглеждаше длетава, а и на вкус не ми допадна.По добре си вземи обикновенни печени кори,защото тези на сач точно такива стават като печените.
Виж целия пост
# 12
Около 10-11бр.са в пакет,по дбели са от обикновените на Бела.Правих тиквеник -корите ми  стигнаха за средно голяма тава,но не стана изобщо.Пълно разочарование......За баница не ми се мисли да пробвам даже.
Виж целия пост
# 13
Ееееее,аз тъкмо мислех тях да пробвам за витата баница,а сега повечето не сте доволни Tired.
И аз я правя по рецептата на ива,но ползвах кори на ЕТ"Нила"-изобщо не са добри,не са еластични,начупват се като ги навиваш.
Виж целия пост
# 14
Баницата я обичам по-мекичка, отколкото хрупкава, затова няма да рискувам с тези кори  Rolling Eyes
Ще пробвам с точените кори, които са по 3 бр.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия