Реших да се допитам до по-опитни от мен кулинарки, защото напоследък гафовете ми при готвенето на картофи зачестиха, а пък толкова обичам такива ястия. Проблемът ми е следния: не мога да отрека, че ме бива в готвенето (поне по изявления на странични хора) , но ето че нещо елементарно ме препъва в последно време -допреди месец-два нямах проблеми с картофите, но сега ми остават сурови. Ще спомена и какво точно съм приготвяла най-често :пиле с картофи, гювеч ,гюведже. Печенето ми отнема 2-3 часа и накрая пак не са готови. Къде може да е причината -дали в сорта на картофите (макар че винаги използвам различни) или пък грешката да е в това ,че понякога приготвям яденетата на няколко етапа -включвам/ изключвам .Помагайте, защото се отчаях, толкова варианти има за готвене с картофки, а аз не мога да се справя