Меню за Никулден

  • 53 705
  • 304
# 285
Ето го моят шаранчо, много съм горда със себе си, защото правя за първи път, а се получи невероятна вкусотия, направо си облизахме пръстите
Виж целия пост
# 286

ani_d, наистина изглежда искусително! Heart Eyes   bouquet

И моето шаранче стана вкусно, напълних го само с лук, орехи, девесил, джоджен и черен пипер. Heart Eyes Peace


Виж целия пост
# 287
Много хубав шаран labrex  Hug , лулу! и ani-d
Благодаря на TheNMaster за указанията за чистене на шаран.
 Blush Както вчера споменах така го изчистих моят, че беше баш чисто гол.  Embarassed Напълних го с плънка лук и орехи(много) червен пипер, канела, черен пипер и сол. Много вкусен се получи  Grinning Heart Eyes За пръв път ми е  Whistling






Честит празник на всички празнуващи и техните семейства!  Hug

Виж целия пост
# 288
Честит празник !!!

За днес - напълних шаран с орехи, домати и праз; салата от домати, краставици, лук и кълнове; хляб под формото на риба. Снимала съм само хляба.. за другото нямаше време, че закъснях с вечерята и домочадието нямаше време за снимки  Crazy

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1174.snc4/154616_1 … 009_1324022_n.jpg
Виж целия пост
# 289
Много хубав шаран labrex  Hug , лулу! и ani-d
Благодаря на TheNMaster за указанията за чистене на шаран.
 Blush Както вчера споменах така го изчистих моят, че беше баш чисто гол.  Embarassed Напълних го с плънка лук и орехи(много) червен пипер, канела, черен пипер и сол. Много вкусен се получи  Grinning Heart Eyes За пръв път ми е  Whistling






Честит празник на всички празнуващи и техните семейства!  Hug


Бравооооо! пУхвал,пУхвал.... Hug Hug Hug Hug Hug
Страхотно си се справила! smile3501

Виж целия пост
# 290





Ето го и нашият пълнен с кайма и гъби шаран. Правя рецептата за първи път  и останахме доволни от резултата.
   
Виж целия пост
# 291
Мацки, справили сте се великолепно...сигурно е било много вкусно Peace
Аз за себе си мога да кажа, че ципурата вече няма място на нашата трапеза, просто не е нашия вкус Confused
Виж целия пост
# 292
Мацки, справили сте се великолепно...сигурно е било много вкусно Peace
Аз за себе си мога да кажа, че ципурата вече няма място на нашата трапеза, просто не е нашия вкус Confused


Жалко  Sad на мен ми е любима върху морска сол и на малкиа също.
Аз пък нещо не харесвам шарана.

Момичета вече ще следя темите тук редовно,много сте сериозни. Heart Eyes
Виж целия пост
# 293
За първи път правих шаран и използвах рецептата със сирене от тук, стана приказка  bouquet
Виж целия пост
# 294
За първи път правих шаран и използвах рецептата със сирене от тук, стана приказка  bouquet

drazena, би ли сложила линк за тоя шаран. Аз правя пиле със сирене и страшно ми харесва, но шарана съм го пропуснала.   bouquet

Открих една рецепта, това ли е тя?
Виж целия пост
# 295
Нашата риба беше сьомгова пъстърва, пекох я  в морска сол - невероятно вкусна! До сега сме яли така приготвен лаврак и ципура и винаги сме облизвали всичко до последно.
Виж целия пост
# 296
Здравейте момичета ,да се отчета - аз направих лаврак върху морска сол и стана невероятно вкусен благодаря ви за рецептата, човек винаги има какво да научи .
Виж целия пост
# 297
Ей зарибихте ме с тази сол. Я разкажете сега подробно- цепи ли се рибата и цяла се слага върху солта? Миете ли морската сол предварително /защото веднъж пробвах- черна вода пуска/, не залепва ли рибата за солта? Мазнина или вода слагат ли се?
Виж целия пост
# 298
raja_nikol , ще ти кажа аз как я правя - застилам тавата с едра сол и поставям рибата цяла,изчистена. Предварително намазвам рибата само със зехтин отвън.Затрупвам рибата със сол и слагам във фурната. После с дръжката на ножа леко разчупвам солта,вадя рибата цяла, махам кожата и готово. Малко нагледно




Успех!
Виж целия пост
# 299
Благодаря за подробните обяснения и приложения снимков материал     bouquet
Чела съм, че някои пекат така и пиле, не става ли прекалено солено от полепналата сол или пак се отлепя кожата, за да не е?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия