Меню за Никулден

  • 53 690
  • 304
# 300
И мен ме зарибихте с тази сол  Grinning
Колко време печете?
Виж целия пост
# 301
Толкова елементарно звучи, пък ние колко въпроса зададохме Embarassed...
Виж целия пост
# 302
Благодаря за подробните обяснения и приложения снимков материал     bouquet
Чела съм, че някои пекат така и пиле, не става ли прекалено солено от полепналата сол или пак се отлепя кожата, за да не е?


На мен точно това ми харесва ,че си поема сол колкото е необходимо и става много вкусно.
Аз обаче слагам сол само отдолу,после рибката а отгоре малко масло и покривам тавата с фолио.После с една решетъчна лъжица като я подхванеш отдолу и се отлепя цялата риба.Иначе я печа 1,15-1,30h
Виж целия пост
# 303
Толкова елементарно звучи, пък ние колко въпроса зададохме Embarassed...
Blush
Ами питаме си,лошо нЕма.
Ако е просто така във фурната ще видя ,че се запича.Ама така покрита със солта....  ooooh!
Виж целия пост
# 304
По рецепта пише,че се пече  на 220 С около 30 минути, докато морската сол отгоре се зачерви., но аз пека на 200 за 40-50 минути. Ако главите на рибата са извън солта, очите й трябва да побелеят, а главата и да потъмнее и да се изсуши.По това се познава,че е готова.Успех, момичета!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия