Машина за хляб -22 част

  • 38 417
  • 741
# 630
Полин, пак не съм разбрала, ама нали казват, че мозъка изтича с кърмата, имам си оправдание...  hahaha Whistling
Не си спомням кой беше давал преди време рецепта за кракери, днес ще направя двойна доза, че утре ще идва едно детенце вкъщи, да има какво да хапват двете диванета, че и майките им.  Laughing
Виж целия пост
# 631
Момичета от вчера вече мога да се похваля и аз с машинка, Зелмер от промоцията с кантарчето, което е много удобно, защото вчера си премерих с него много точно брашното и първия ми хляб беше успешен  Hug  chef.
Направих основен бял хляб ,но сложих и малко пълнозърнесто брашно, като грамаж 750гр стана. Днес искам да направа по-голям хляб,пълнозърнест или ръжен, да стане 1 кг., бихте ли ми казали коя рецепта да ползвам за да избегна провал  Laughing , че ме е страх да не ми прелее ако сама си увелича количеството на продуктите.
Виж целия пост
# 632
Бе няма ли някаква промоция за тия везни? При повече бройки, например! Да се изброим тука майките и да си накупим на едро  Joy
Виж целия пост
# 633
Здравейте момичета   bouquet
Имам Мулинекс 2000 от  Thinking 2 години и съм много доволна..Сега разбрах че имало грешна партида ли  newsm78
Правя хляб (доста като видове) , тесто за пица, козунак, кекс.. -позлвам руски сайтове за рецептите..
сега прегледах назад темите и си харесах и рецета за ПИТКА за Бъдни вечер, благодаря че споделяте и рецепти, не само снимки   bouquet 

Имам трудност с откриването на рецепта на Солената корона на Котка
Някой може ли да ме насочи...?
Ето ТУК видях снимка и много се заинтругувах  Blush

Благодаря   bouquet
Виж целия пост
# 634
Момичета, днес пак правих хляб със сухата мая на Юве и пак хич не се наду...  Thinking Crossing Arms
Виж целия пост
# 635
По коя рецепта го прави, с какво брашно? Yuva е най-добрата мая, която съм ползвала, но аз взимам от тази на кубчетата.
Виж целия пост
# 636
Julai4o, аз също съм с такъв Зелмер от събота ни е, но като правих първия хляб така втаса че удари във капака. Хляба не го мерих колко е, но ползвах рецептата от книжката. Снощи правихме хлебче, но намалихме брашното и водата и уцелихме рецептата  Peace
Виж целия пост
# 637
...Имам трудност с откриването на рецепта на Солената корона на Котка
Някой може ли да ме насочи...?
...

Солена корона

Люби, и аз все с това се оправдавам Crazy. После не знам какво ще измисляме hahaha.
Виж целия пост
# 638
Фата Моргана, правя хляб по една и съща рецепта от книжката с рецепти- основен хляб. Нищо друго не съм сменяла в рецептата, освен маята...
Полин   Hug
Виж целия пост
# 639
Затова те питах и за брашното - да не би да е от него?
Виж целия пост
# 640
Купих си преди два дни машина за хляб,изпробвах различни рецепти- хляба става много хубав, но корите му са много дебели въпреки,че при настройката на програмата задавам най-слаба степен на препичане на коричката.Хляба го пека за сега на 1ва програма,а машитната е "Мулинекс 5000". Може ли някой да каже какъв е проблема и как да го отстраня,а още по хубаво е ако има и рецепта за хляб без или с по- меки кори.
Виж целия пост
# 641
Затова те питах и за брашното - да не би да е от него?

Ама днес вярно съм блейка!  ooooh! Видях, само първата част на въпроса ти... Брашното е на София Мел, купувам си на стек от Метро.
Виж целия пост
# 642
Скоро имаше недоволни от СофияМел - сините пакети, лоша партида или нещо подобно  newsm78
Виж целия пост
# 643
Купих си преди два дни машина за хляб,изпробвах различни рецепти- хляба става много хубав, но корите му са много дебели въпреки,че при настройката на програмата задавам най-слаба степен на препичане на коричката.Хляба го пека за сега на 1ва програма,а машитната е "Мулинекс 5000". Може ли някой да каже какъв е проблема и как да го отстраня,а още по хубаво е ако има и рецепта за хляб без или с по- меки кори.


В Рецепти за зашина за хляб съм пуснала моя рецепта за хляб вид Сандвич.Става по мек и с меки кори,аз само него правя вече,защото на моят мъж по му харесва.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.195
Виж целия пост
# 644
Здравейте,
Lubopitko, от брашното е смени го. Аз нали писах колко проблеми имах с такова брашно. Уцелила си от гадната партида. Сега правя с Арива и нямам никакви проблеми.
Да ви се похваля - правих кекса със сладкото и стана супер. Содата я разтворих с 1 с.л. оцет. Използвам програма тесто само месене, спирам машината и веднага пускам печене. Пече се 1:30 ч. Довечера ще пробвам содената питка и ще докладвам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия