Филе от пангасиус

  • 7 525
  • 17
Днес купихме такова филе. По принцип не сме фенове на рибата, но нали е Никулден.... Обаче идея нямам как се приготвя. Помогнете с рецепти, предварително благодаря.
Виж целия пост
# 1
Има тема пангасиус,в която освен критики по адрес на рибата има и много рецепти.Аз лично я харесвам панирана и на скара
Виж целия пост
# 2
Благодаря!
Виж целия пост
# 3
имам два начина за това филе

Първи вариант:нареждаш   филето в тавичка отгоре слагаш една майонеза и поръсваш с кашкавал.Става мног о бързо и лесно.


Втори вариант:нареждаш филето   и го заливаш с фикс малки тайни  за риба и сметана.



и двата са хубави и лесни,за гарнитура правя картофено пюре
Виж целия пост
# 4
Може и запечена във фурната, с лимонов сок, подправки, може и малко масло, много вкусно става. Ако ти е силна фурната, сложи фолио отгоре и накрая го махни, да се запече, но моята фурна е доста слаба и не слагам.
Виж целия пост
# 5
Алфина , ти сигурно вече е приготви , но това е бяла риба и най доброто за приготвяне е да я панираш и изпържиш.
Виж целия пост
# 6
Пангасиуса когато се пече на фурна необходимо ли е да се слага допълнителна мазнина , защото на мен ми се струва мазничък.
Виж целия пост
# 7
Аз пенгасиуса го ям само на кюфтета. baby_neutral
Виж целия пост
# 8
това е толкова мазна риба ooooh!,че въобще не и е нужна майонеза и кашкавал.Аз не я харесвам,много е тлъста.Пекох я във фурна и почти изчезна от мазнотия
Виж целия пост
# 9
Аз я пекох на скара и във фолио във фурната.
Виж целия пост
# 10
   Аз правя такива кюфтенца от риба. Peace
 
Виж целия пост
# 11
На мен не ми харесва - много е тлъста. Затова печена на скара.
Виж целия пост
# 12
Здравейте и от мен,моята мами прави пангасиус по следния начин

Във Фурна,но преди това го е отмразила,остава го да се изцеди след като го е измила за да не мириши слага му подпаравка за риба,лимонче,лучец и го оставя да пристой,за да се смесят вкусовете му.

Накрая слага и го пече във фурната докато почервенее.

Дано да ви хареса това,

Да ви е скувно
Отговор
Виж целия пост
# 13
Ако не сте фенове на рибата,пангасиус е възможно най-кофти избор Sick Но,дано сте си я харесали.
Аз купих веднъж(и след това по грешка още веднъж)-ни пърежен,ни на скара ми хареса ooooh!
Виж целия пост
# 14
  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия