Шоколадов сладкиш с майонеза

  • 270 386
  • 1 547
# 1 515
Така изглежда моя сладкиш с майонеза. Глазурата стана тънка,но следващия път ще увелича количеството й. Иначе сладкиша е превъзходен!
Виж целия пост
# 1 516
Вени, много благодаря за отговора и аз си мислих за вишни или череши! Имам и пияни вишни от миналата година, мисля, че ще се получи добре!
Виж целия пост
# 1 517
Вени, много благодаря за отговора и аз си мислих за вишни или череши! Имам и пияни вишни от миналата година, мисля, че ще се получи добре!

Моля Verabel, бих ти препоръчала да ги изцедиш добре от сока преди да ги прибавиш.
Виж целия пост
# 1 518
Вени, много благодаря за отговора и аз си мислих за вишни или череши! Имам и пияни вишни от миналата година, мисля, че ще се получи добре!

Моля Verabel, бих ти препоръчала да ги изцедиш добре от сока преди да ги прибавиш.
Ок, Вени Hug
Виж целия пост
# 1 519
Дойде ред и аз да се похваля с моя сладкиш. Бях много скептична, но се убедих в обратното. Лесен за изпълнение и същевременно много вкусен кекс. Със сигурност ще се направи отново.

Имам едно питане, моят се пукна отгоре. Вашите как са?  И каква може да е причината довела до напукването?



Виж целия пост
# 1 520
Не знам защо се е спукал (аз на кексовете много им се радвам, като се спукат отгоре Peace), но този сладкиш обикновено ми се получава гладък. Но това са подробности, много красив си го направила, чуден е с тая глазура!  bouquet  chef
Виж целия пост
# 1 521
labrex, много си мила, благодаря ти!  Hug    bouquet
Чувала съм, че когато кекса се пукне е станал хубав. При този обаче според мен, това не е много удачно заради глазурата. Въпреки това успях да го "замаскирам"  Simple Smile  Wink
Виж целия пост
# 1 522
В какви форми го печете,за да е с такава закръглена форма?
Виж целия пост
# 1 523
Дойде ред и аз да се похваля с моя сладкиш. Бях много скептична, но се убедих в обратното. Лесен за изпълнение и същевременно много вкусен кекс. Със сигурност ще се направи отново.

Имам едно питане, моят се пукна отгоре. Вашите как са?  И каква може да е причината довела до напукването?




Страхотен си го докарала,браво  bouquetА ти с какво направи глазурата,страхотна е!?!
Виж целия пост
# 1 524
Страхотен си го докарала,браво  bouquetА ти с какво направи глазурата,страхотна е!?!

poxy 80,
благодаря ти за комплимента.  Hug   bouquet  bouquet

Глазурата е направена по указанията на първа страница.
Цитирам
За глазурата - шоколад и масло в съотношение 2:1. Аз използвах 200 г. шоколадов кувертюр със 100 г. масло.

И при мен е 200гр. шок. кувертюр + 100гр. масло.
Виж целия пост
# 1 525
Някой знае ли защо ми се пресича шоколада във МВ /вече трети път  Embarassed, и трите с различен/...Пак си прецаках глазурата... Tired
Виж целия пост
# 1 526
Най-често става от прегаряне. Ако имаш вече няколко неуспешни опита в МВ, пробвай другия път да го разтопиш на водна баня. Peace
Виж целия пост
# 1 527
poxy 80 Моят също винаги ми се напуква, но като се сложи глазурата не се личи. Това е невероятен сладкиш, общо взето ние  у дома въртим няколко любими неща и той е един от тях. Тук разбира се трябва да благодарим на Сладка хапка за споделената рецепта. Иначе сладкишът е по-хубав когато не се изпече до изсъхване, поне ние така го харесваме повече. Изваждам го когато клечката е леко влажна.
Виж целия пост
# 1 528
О, задължително! Трябва да си остане сочен и лепкав. Като е сух, не е нищо особено.

Mapua, благодаря   bouquet
Виж целия пост
# 1 529
Мм свекър ми ми се обади да му направя за вторник такъв сладкиш че има РД и иска да занесе на работата...Леле сега трябва много да се постарая  Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия