Кисело зеле готвено-подправки?

  • 29 856
  • 55
# 45
Аз слагам чубрица, червен и черен пипер. Понякога и дафинов лист.
Виж целия пост
# 46
Червен и черен пипер и дафинов лист. Когато правя сарми добавям и малко лук и 2 лъжици доматен сок.
Виж целия пост
# 47
На зелето винаги слагам ким и кимион - освен, че придават по-фин и приятен вкус, улесняват храносмилането.
Виж целия пост
# 48
Червен пипер,черен пипер,дафинов лист, сминдух, и съвсем малко чесън
Виж целия пост
# 49
Дафинов лист , чер пипер и червен.
Виж целия пост
# 50
На зелето слагам следните подправки:червен и черен пипер,1-2 с.л. доматено пюре,което може предварително да е запържено с лука и червения пипер,дафинов лист.Преди слагах и кимион,но мъжа ми не му харесва аромата,та сега ще видя коя от подправките,които сте предложили,ще добавя,може би бахар.
Виж целия пост
# 51
Слагам малко чубричка , дафинов лист и червен пипер ...Става много вкусно   bouquet
Виж целия пост
# 52
Зехтин и червен пипер.По-късно слагам и дафинов лист.Черния пипер, когато изключа котлона.
Виж целия пост
# 53
На кисело зеле слагам дафинов лист, чер пипер и  кимион - на зърна, бяло винце за разкош. Червеният пипер е задължителен! Според настроението и чесън. Слагала съм и кориандър на зърна - приятно ухание внася.
Виж целия пост
# 54
Моята баба винаги го правеше на фурна ( викат му "зелев тавалък").
 Запържваше киселото зеле в олио ималко мас, добавяше червен пипер и малко ориз.
След това го изсипваше в тавата, в която предварително е запечено месото (било то свинско, пилешко или пуешко)...невероятен вкус..Без никакви други подправки.
Виж целия пост
# 55
И аз слагам дафинов лист, червен пипер, малко черен пипер. Понякога, но рядко, по 1 или 2 зрънца бахар.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия