Черен чесън – същият вкус, но без лош дъх

  • 2 526
  • 5
Здравйте,

попаднах на много интересна статия за черният чесън. Професионални готвачи твърдят, че черният чесън е по-добрият вариант вместо обикновения - получаваме същия вкус и качества за сметка на лошия дъх. Подправката, която е традиционна за Тайланд и Корея подлуди световни готвачи в САЩ и Англия. Най-добрите професионалисти в кухнята започват експерименти с черния чесън....

Цялата статия прочетох на:

http://www.newshub.bg/Черен-чесън-същият-вкус-но-без-лош-дъх.26356.html

Поздрави


Виж целия пост
# 1

Само съм чувала за такъв чесън, но не съм го виждала. Продава ли се у нас?




Виж целия пост
# 2
Заинтригувах се, ще следя.
Виж целия пост
# 3
за първи път чувам за съществуването на такъв чесън Shocked
Виж целия пост
# 4
И аз да следя. Дано скоро го пуснат на пазара и у нас! Много обичам чесън, но рядко го консумирам, поради ароматни причини  Crazy
Той всъщност се получавал чрез ферментация  на нормален бял чесън - http://blackgarlic.com/how-its-made
Виж целия пост
# 5
до колкото виждам можем да си го произведем, като го сложим на по топло за известно време
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия