Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 64-та тема

  • 103 513
  • 739
# 735
ditsan, благодаря!   bouquet

Лабрекс, направо ме заболя сърчицето като видях твоите сладкиши, така ме изкушиха, взела съм си от всичките чинийки, да знаеш!  Wink   bouquet

...Aredhel, гъб сърмата е разкошна! Сподели моля как я правиш! Имам гъби, спанак и ориз и ми мирише, че може да го докарам до гъб сърма и аз  Laughing
Нинка, със закъснение ти пиша как направих гъб сърмата, надявам се да бъда извинена!   bouquet

Първо задуших гъбките в мазнина и малко вода. След това сложих нарязания зелен лук и зелен чесън и добавих още водичка, продължават да се задушават. След това сложих малко бланширан и нарязан лапад и доматена подправка /домати, моркови, чушки/, червен и черен пипер. През това време измивам и накисвам ориза в студена вода и си нарязвам пресен гюзум /джоджен/ и пресен магданоз. Слагам подправките и ориза, леко посолявам и разбърквам. Когато оръзът е полуготов слагам яденето да се запече във фурната. Имам една по-малка и по-дълбока тава, в нея го правя и на котлона и във фурната след това, да не цапам един куп съдове. Mr. Green

Правя по същия начин, но без лапад и с пилешко месо, има вкус на дроб сърма заради подправките, но не е! Mr. Green
Виж целия пост
# 736
Днешната вечеря: миш-маш и пил. шницели с дъх на лимон /полуфабрикати/

   
Виж целия пост
# 737
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА
Виж целия пост
# 738
   Моля ви, спрете с тези козунаци, че ми изтекоха лигите   Praynig!Наводних клавиатурата. Само гледам и преглъщам! Все се каня да си купя хлебопекарна, но все не стигам до нея! Hug
И аз, иначе продължавам да следя темите в готварския
Виж целия пост
# 739
,
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия