За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 31

  • 45 730
  • 750
# 270
Благодаря на всички за рецептите   bouquet.
   За рибата да дам идея-аз вече не слагам сол, а направо ръся с подправка за риба, изцеждам половин лимон и така стои рибата да се маринова-после може в тавичка или пържена. Каракудата, естествено, е само за пържене  Peace
Виж целия пост
# 271
Момичета, благодаря за съветите и рецептите за бялата риба и каракудата. Много ми помогнахте, довечера ще пробвам.  Hug
Виж целия пост
# 272
Момичета, дайте идея за марината за свински пържоли.. Ще ги правя на скара..
И колко часа трябва да седи свинското в марина?
Виж целия пост
# 273
Момичета, дайте идея за марината за свински пържоли.. Ще ги правя на скара..
И колко часа трябва да седи свинското в марина?

Погледни тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=162442
Виж целия пост
# 274
Момичета, дайте идея за марината за свински пържоли.. Ще ги правя на скара..
И колко часа трябва да седи свинското в марина?

Малко късно, но не знам за кога ти трябват. Аз слагам соев сос, уиски, сок от ананас и подправки. Стоят една нощ.
Виж целия пост
# 275
Искам да направя пил. крилца в плик, но досега не съм опитвала. Трябва ли да слагам мазнина или някаква течност- ако сложа само крилцата и подправки достатъчно ли ще е ( и какви подправки) ? На 180 градуса мисля да пека и да надупча плика преди печенето ( ще хванат ли коричка) ? Помогнете да не се изложа отново..
Виж целия пост
# 276
Като искаш да не се изложиш, вземи от фиксовете на Маги и мятай  в плика крилцата и фикса  без нищо друго.
Ефекта е страхотен!
Виж целия пост
# 277
С фикс няма грешка, но сега нямам и няма от къде да купя- трябва с домашни работи да е, иначе нямаше да питам
Виж целия пост
# 278
Имам замразени къпини и искам да ги използвам. Мисля си за някакъв плодов сладкиш, например. Въпросът ми е, трябва ли предварително да ги размразя, за да ги използвам? Ако имате изпитани рецепти на плодови сладкиши, моля ви да ми ги предложите!   bouquet
Виж целия пост
# 279
Имам замразени къпини и искам да ги използвам. Мисля си за някакъв плодов сладкиш, например. Въпросът ми е, трябва ли предварително да ги размразя, за да ги използвам? Ако имате изпитани рецепти на плодови сладкиши, моля ви да ми ги предложите!   bouquet

Мога да ти предложа ето тази рецепта.Когато са замразени аз ги изчаквам да се размразят.

http://fourseasons-dunia53.blogspot.com/2009/08/blog-post_12.html
Виж целия пост
# 280
Имам замразени къпини и искам да ги използвам. Мисля си за някакъв плодов сладкиш, например. Въпросът ми е, трябва ли предварително да ги размразя, за да ги използвам? Ако имате изпитани рецепти на плодови сладкиши, моля ви да ми ги предложите!   bouquet

Мога да ти предложа ето тази рецепта.Когато са замразени аз ги изчаквам да се размразят.

http://fourseasons-dunia53.blogspot.com/2009/08/blog-post_12.html

dunia53, много ти благодаря!   bouquet Сладкишът е страхотен, точно такива харесвам!
Виж целия пост
# 281
Привет,мога ли да замразя прясно зеле,намачкано и овкусено със сол и червен пипер?Благодаря.
Виж целия пост
# 282
после ще го готвиш ли направо? ако е така - може.
Виж целия пост
# 283
Да,мисля да го готвя,след около седмица.Благодаря пеп-4о.
Виж целия пост
# 284
Здрвейте! Купувам кайма, приготвена в месарски магазин и вече няколко пъти ми прави впечатление, че отвън е приятно розова, а отвътре е по-тъмна на цвят, като по-старо месо. Като мирис и вкус си е ок, не е насипна, човека си я опакова в торбички и не мисля, че е стара. Чудя се обаче защо се получава така newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия