Как се правят пържени филийки?

  • 89 094
  • 47
# 15
Само аз ли слагам и 1ч.л. захар, чат -пат и ванилия  newsm78, а останалото като на Мастерчето . Иначе с каквото имам мляко - прясно или кисело.
Виж целия пост
# 16
Не видях някой да ги прави като мен за това ще споделя  Peace
Разбивам си 2-3 /може и 4/ яйца-според количеството хляб и консуматори  Grinning, добавям си 2-4 с.л. захар, разбивам хубаво и овкусявам с 1 ванилия и 1/2 пак.канела. Правя ги докато моите хора спят и като започна да пържа всичко жива е наскачало от приятния аромат  Wink Успех!
Докато пишех се появи биляна 69  Peace
Виж целия пост
# 17
Не видях някой да ги прави като мен за това ще споделя  Peace
.....................

И аз правя подобни, но още по-ароматизирани Grinning - пържени филийки по френски, много са вкуснички! Heart Eyes Peace
Виж целия пост
# 18
Разбивам яйцата с малко сол, топя филийките и пържа.Похапваме ги най-вече със сиренце, сладко от смокини или мед.
Виж целия пост
# 19


И аз правя подобни, но още по-ароматизирани Grinning - пържени филийки по френски, много са вкуснички! Heart Eyes Peace

Лабрекс,би ли споделила дали стават меки и пухкави?Моите момчета не обичат пухкави филийки,точно щот са глезльовци LaughingТвоята рецепта много ми хареса,а и на снимката ми изглеждат много апетитни.Благодаря ти предварително.
Виж целия пост
# 20
Аз моите ги правя, като в купа сипвам 1 или 2 чаши прясно мляко, добавям захар на вкус, канела и малко ванилия.
В друга купа разбивам 4-5 яйца. Топя сухия хляб в млякото, после w яйцата и пържа в сгорещено олио. След като станат златисти, ги изваждам в/у кух. хартия. И накрая поръсвам със захар.
Стават много сочни и ароматни ...   bouquet
Виж целия пост
# 21

Лабрекс,би ли споделила дали стават меки и пухкави?Моите момчета не обичат пухкави филийки,точно щот са глезльовци LaughingТвоята рецепта много ми хареса,а и на снимката ми изглеждат много апетитни.Благодаря ти предварително.

Ния, унищожаваме ги още докато са топлички, меки са, да, когато малко препържа, стават и хрупкави, но гледам да не го правя. Не знам колко са ти големи момчетата, но може би ще им харесат пържени филийки без никакви панировки - просто пържиш в олио от двете страни. Стават хрупкави и много вкусни. За големите, веднага натърквам със скилидка чесън изпържените филийките и слагам рибки шпроти, страхотни са с водка. Grinning А може и просто със шарена сол да се поръсят, вкусно е. Heart Eyes Peace

 
Виж целия пост
# 22
В редките случаи, когато правя, ги топвам първо в прясно мляко, след това в разбити яйца със сол и пържа. Бял хляб само, пробвах и с друг, ама не ни хареса.
Виж целия пост
# 23
Момичета,не кекс-какво брашно,каква вода ooooh! 1яйце разбито се поема от 1 филия бял хляб по-дебела не тостерна и се пържи в горещо олио! 10 яйца =10 филии!!! NaughtyСтара вкусна бабина рецепта!Още горещи се ръсят с кристална захар PeaceДа ви е сладко!!!
Виж целия пост
# 24
Ето и от мен една рецепта за пържени филийки по френски. Simple Smile
Виж целия пост
# 25
Аз разбивам 2-3 яйца, малко прясно мляко, захар и ванилия и пържа...
Виж целия пост
# 26
И аз да споделя една рецепта-т нар пицени филийки. Grinning
2-3 яйца,2с лъжици кисело мляко,щипка сол и подправки/сухи/-червен пипер,чубрица и каквито други се сетите.Обаче стават доста тежка храна.
Виж целия пост
# 27
   Само в разбити яйца, разредени с малко водичка или прясно мляко. Не ги накисвам, топвам бързо и в олиото.

http://media.snimka.bg/6696/019647975.jpg
Виж целия пост
# 28
  Само в разбити яйца, разредени с малко водичка или прясно мляко. Не ги накисвам, топвам бързо и в олиото.


Така ги правеше мама  Heart Eyes, мммммммм вкуснооооо   bouquet
Виж целия пост
# 29
  Само в разбити яйца, разредени с малко водичка или прясно мляко. Не ги накисвам, топвам бързо и в олиото.


Така ги правеше мама  Heart Eyes, мммммммм вкуснооооо   bouquet
Аз от баба го знам, лека и пръст!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия