Как се правят пържени филийки?

  • 89 075
  • 47
Не ми се смейте много, оба4е искам да направя от те3и най обикновените пържени филийки, с яйце и после със 3ахар или мед отгоре. Как то4но се правят?
Мерси много.
Виж целия пост
# 1
Аз по принцип, когато не знам как да направя нещо, пиша в Google наименованието и на едно от първите места ми излизат рецепти и теми от бг-мамма . Така си спестявам времето, да пускам тема, да чакам отговор и т.н. Та в тази връзка, напиши в гугъл "пържени филии" и ще намериш поне 3-4 начина на направа.
Успех!
Виж целия пост
# 2
А3 се опитах тук с търса4ката, но рецепта не и3ле3е. ще пробвам в Гугъла.
Виж целия пост
# 3
Разбиваш няколко яйца, топваш филийките вътре, да попият добре, и пържиш до златисто. После мажеш с каквото искаш.
Виж целия пост
# 4
мерси. а3 сега намерих една рецепта с браШно и мляко, голяма мацаница във всеки слу4ай.
Виж целия пост
# 5
Аз разбивам яйцата с една супена лъжица кисело мляко и щипка сол, после топвам всяка филийка и пържа, накрая мажа с течен шоколад  Wink
Виж целия пост
# 6
Разбивам с вилица 2-3 яйца,малко прясно мляко,сол и 1 с.л. брашно.Хляба е хубаво да е по-сух.Пържа в олио и изваждам филийките в/у дом. хартия.
Виж целия пост
# 7
Само с яйца разбити-топиш филийките и пържиш,супер лесно е.
Брашно пък защо слагате newsm78
Виж целия пост
# 8
Само с яйца разбити-топиш филийките и пържиш,супер лесно е.
Брашно пък защо слагате newsm78

чисто и просто различна рецепта:) на мен само с яйце ми бие прекалено много на... яйце Mr. Green

Аз също ги правя с брашно...
1 яйце, 1ч.ч.вода, 1 ч.ч. брашно, щипка сол, щипка хлебна сода Wink /стават много мекички и пухкави от нея/.
Пържа в сгорещено олио.
Виж целия пост
# 9
И аз ги правих до скоро с брашно,яйце и др.Но миналото лято на шведската маса на един хотел разбрах,че само с яйца са по- хубави.Сега така ги правя.Опитайте и двата начина и вижте фамилията какво ще хареса повече!Добър апетит!
Виж целия пост
# 10
.... разбрах,че само с яйца са по- хубави.
И аз ги правя само с яйца.Взимам от белия тостерен хляб,режа на триъгълници и панирам.Стават вкусни и красиви Simple Smile
Виж целия пост
# 11
  И моите са само с яйца , понякога разреждам с малко вода .
Виж целия пост
# 12
Само с яйца разбити-топиш филийките и пържиш,супер лесно е.
Брашно пък защо слагате newsm78

чисто и просто различна рецепта:) на мен само с яйце ми бие прекалено много на... яйце Mr. Green

Аз също ги правя с брашно...
1 яйце, 1ч.ч.вода, 1 ч.ч. брашно, щипка сол, щипка хлебна сода Wink /стават много мекички и пухкави от нея/.
Пържа в сгорещено олио.


 И аз така ги правя, на нас ни харесват
Въпрос на вкус

Виж целия пост
# 13
Аз разбивам яйца и малко прясно мляко. Стават страхотни!!!
Виж целия пост
# 14
У нас не се харесват само с яйце.....Щот сме глезльовци hahaha Mr. Green

Забърквам тесто с палачинкова гъстота от 2 яйца,прясно мляко,сол на вкус,брашно и 1 ч.л. бакпулвер.
Топя филийките(разрязани на половинки) и слагам в загрято олио да се пържат.
Стават като възглавнички надутички,вкусни и мекички.

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия