Консервиране с кафява захар, възможно ли е?

  • 939
  • 1
Моля някой, който е пробвал да сподели!
Наумила съм си да правя сладко и сиропи с кафява захар, ето такава:
http://www.billingtons.co.uk/home/products/unrefined-range/light-muscovado-sugar
Или тази:
http://www.billingtons.co.uk/home/products/unrefined-range/molasses

(не знам коя от двете е по-добра).

Моля посъветвайте ме, могат ли да се правят сладка с такава захар? Идеята ми е да избегна бялата рафинирана захар, за да е по-здравословно.
Виж целия пост
# 1
аз съм правила само с подсладител даже, така че не виждам защо да не стане - захар като захар Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия