За бързи въпроси и отговори,за тези които нещо ги вълнува, но не искат нова тема

  • 31 968
  • 730
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА.

ЧАСТ 32

[Изображението е взето от тук.]



Питайте без да се притеснявате, но и споделяйте без да се притеснявате !

Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами и господа, които могат да допълнят нашите знания!
Виж целия пост
# 1
Имам заешко месо - ама един заек разделен на две.. дайте идея по какъв начин да го сготвя с картофи и гъбки?
Да стане бързичко.. не ми се готви Sad
Виж целия пост
# 2
Благодаря ще намина през магазина да видя дали има дребни пресни скариди,ако някой друг се сеща да е виждал да пише  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 3
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=151855

Най-бързо става в тенджера под налягане и после можеш да запечеш в гювеч. Peace
Виж целия пост
# 4
Благодаря ще намина през магазина да видя дали има дребни пресни скариди,ако някой друг се сеща да е виждал да пише  bouquet  bouquet
На Дойран...май беше 11 четох за някакъв гръцки рибен магазин, но не съм ходила на място.
Виж целия пост
# 5
Аея http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=134394 опитай тази,аз последния път го пълних и го сложих в глинен гювеч  Peace
Виж целия пост
# 6
В глинен гювеч не става бързо..
А тенджера под налягане нямам..
Виж целия пост
# 7
момичета какъв зехтин ползвате за готвене и какъв за салати
Виж целия пост
# 8
за салати само Екстра върджин, за готвене - Помас. И двете - Сан Лазаро (и още един гръцки, но много рядко ине запомних името  newsm78)
Виж целия пост
# 9
Запис  Embarassed.

Дес , благодаря за темичката   bouquet!
Виж целия пост
# 10
Здравейте!
Да помоля за рецепта за хубави палачинки!Много благодаря предвалително! Hug
Виж целия пост
# 11
Здравейте!
Да помоля за рецепта за хубави палачинки!Много благодаря предвалително! Hug
Ето тази е хубава  - http://bglog.net/Zdrave/9624

Дес,мерси за темичката!  bouquet
Виж целия пост
# 12
Благодаря за темичката   bouquet


Да дадете идея за приготвяне на пилешки филенца ... прилежно накиснати в прясно мляко за ден  Blush
Виж целия пост
# 13
овалваш в натрошен корнфлейкс, картофено пюре (оня инстант-на люспи) или галета и печеш на хартия, ако не искаш пържено. Ако искаш-пържиш, но имаш предвид, че пада в тигана.  Един вид хрупкави
Печеш на грил тиган или скара, или на сух тиган. Ако искаш - завиваш в бекон
Цепваш ги - като джоб, пълниш с кашкавал, сирене, гъби, филе  още един вид джобили каквото си искаш там - щипваш с клечки за зъби и печеш на хартия, или пържиш, или задушаваш под капак.
Или правиш на някакви хапки - сладко кисел сос, със зеленчуци............
Виж целия пост
# 14
ПРавих солен кекс, отначало се надигна , но след това без да съм отваряла фурната спадна...пекох доста време...отвън стана идеален , вътре е доста мокър...сложих сирене/ гледах да е по-сухо/ и маслини на парченца...Кексовото тесто беше нормално гъсто...Пекох на същите градуси като сладкия кекс, но не се получи...иначе на вкус е перфектен...къде сбърках? Rolling Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия