Купуване на ЧИСТА ХРАНА

  • 764 099
  • 6 501
# 1 530
Месни неща купуваме от Лесидрен, определено ни допада вкуса им Simple Smile
Къде могат да се намерят?
Виж целия пост
# 1 531
В София имат няколко фирмени магазина, ние купуваме от този на Черни връх, близо до Кемпински е Simple Smile
Виж целия пост
# 1 532
Привет и от мен, ние за млечни продукти сме се спрели на Земенея (натуралните)
Как го разбираш "натуралните"? Не можах да се свържа на посочените телефони да питам.

Вчера яко ме шамаросаха Земенея - имат вафли с тяхната марка. С маргарин и всички задължителни изкуственяци. Е, стопиха ми се надеждите и в този производител.
Виж целия пост
# 1 533
Здравейте, някой има ли впечатления от Джиев - пилешки продукти май само? По-точно ме интересува кайма и шунка.
В магазинче, което отвориха скоро до нас ги има, освен тях също продават Земенея, Равногор, Ситово.

Май сме съседки  Wink Аз купувам сирене на Равногор, харесва ни, но малко му вдигнаха цената. На Ситово също не е лошо, освен това често има и натрошено, което е доста по-евтино. За на Джиев продуктите и аз се интересувам, днес една жена купи от магазинчето тяхна пилешка кайма, питах я хубава ли е, тя отвърна, че за пръв път взема. Яйцата в магазина са винаги пресни, поне аз когато съм купувала. През ден варя за бебето и много лесно се белят.
Виж целия пост
# 1 534
това,че се бели лесно яйцето не е показател за пресно,пресните трудно се белят

а в пилешката кайма има много смляна кожа и кой знае още какво
Виж целия пост
# 1 535
Кожите в каймата вече са бял кахър
http://dnes.dir.bg/news/evropeyski-sauz-otglezhdane-GMO-16863201?nt=4
Компаниите производителки на семена чакат от 40 години това решение, отбелязва АФП.

Дочакаха.
Виж целия пост
# 1 536
попаднах на едни бисквити Хогаренас в Пикадили. По съставки ми изглеждат ок и са вкусни. Много леко сладнят. Само високоолеично слънчогледово олио не съм сигурна какво е.
Виж целия пост
# 1 537
не са много "чисти"
Виж целия пост
# 1 538
Защо?
Виж целия пост
# 1 539
нали са аржентински? там е ГМО до ГМО
не са от ЕС- никакви ограничения
не знам какво има предвид Доли, но с това аз съм ги набедила
Виж целия пост
# 1 540
Да, от там са. Това не ми беше дошло на ум. Търся някакви бисквити, които да купувам от магазина и не мога да намеря читави.
Виж целия пост
# 1 541
Нещо случайно попаднах при вас Simple Smile Здравейте Simple Smile

Както казва моят мъж...'Най- големият производител на моцарела в света го хванаха, че не му е истинска моцарелата, твоята от къде я купи истинска? '

Имам въпрос- как разбрахте, че истинското кисело мляко е рядко, а истинското сирене е твърдо? Simple Smile Питам, защото имам лични наблюдения, че не е така.

На Джиев продуктите бяха качествени преди години, когато сме купували, но много зависи купуват ли се от конкретния магазин. Бързо се развалят, трябва да им се гледа срока. Каймата им е единствената пилешка, която съм яла и ми харесваше.

Хогаренас не са ли гръцки?
Виж целия пост
# 1 542
Нещо случайно попаднах при вас Simple Smile Здравейте Simple Smile

Както казва моят мъж...'Най- големият производител на моцарела в света го хванаха, че не му е истинска моцарелата, твоята от къде я купи истинска? '

Имам въпрос- как разбрахте, че истинското кисело мляко е рядко, а истинското сирене е твърдо? Simple Smile Питам, защото имам лични наблюдения, че не е така.

На Джиев продуктите бяха качествени преди години, когато сме купували, но много зависи купуват ли се от конкретния магазин. Бързо се развалят, трябва да им се гледа срока. Каймата им е единствената пилешка, която съм яла и ми харесваше.

Хогаренас не са ли гръцки?


Домашните са такива  Grinning

Моцарелата е прясно сирене , преди да е осолено . В България не се консумира мисля , дори се казва ,че не е много полезно , защото маята е жива още . Рикотата си е чиста извара.
Виж целия пост
# 1 543
...Имам въпрос- как разбрахте, че истинското кисело мляко е рядко, а истинското сирене е твърдо? Simple Smile . ...

вадиш от контекста , прочети малко назад, за да хванеш нишката

твърдо купешко мляко и меко купешко сирене не трябва да се купуват, за да не се стимулират химично-вкусовата промишленост, непрофесионализма и злоупотребата с потребителите
Виж целия пост
# 1 544
ЗаСлон, явно наистина нещо съм пропуснала, ще се върна назад в темата. Но продължавам да твърдя, че истинското кисело мляко е средно твърдо, до степен да остане на бучка, когато си гребнеш от кутийката/бурканчето. И задължително се образува цвик/вода. А твърдото сирене е нищо друго, освен стабилизатори.(пак като млякото, то трябва да е средно твърдо, не меко, не твърдо) Замислете се как стоят бучките сирене по цял ден във витрината на магазина и как трябва да се съхраняват, за да не се развалят. Не искам да споря, това е мое мнение.  Просто ми стана интересно и ще се върна да прочета защо е такова общото мнение.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия