Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лечители - енергийни/алтернативни. Практика-реално излекувани!!!

  • 67 049
  • 84
Знам че тази  тема се припокрива с някои други, и все пак в нито една от другите теми не се говори за това което ме вълнува.
Темата я правя с цел  да е изцяло с практическа насоченост,  далеко от теорията и книгите, наивността и буквоядството!
Да може да помогне на хората да отсеят кои са истинските лечители.
Лечители,  не врачки!

Интересува ме следното: Реално излекувани хора по енергиен начин или някакъв друг алтернативен или комбиниран енергиен+друг алтернативен.
Медийния, интернет, книжния пазар са пълни с информация за .....много лечители.
Един лекувал рак - примерно Алекси Симеонов, Йоана Рубин и  други.  
Друг правел духовни операции - примерно Верка Николова и спасявала хората от истински такива.
Трети се справял с диабета - Даниела Ефтимова...  
Четвърти лекувал очни заболявания.  
Пети се бил специализирал в проблеми с опорно-двигателния апарат.
Шести бил експерт по ендокринни проблеми....
Седми лекувал всичко....

Лично на мен ще ми бъде доста интересно да прочета личен разказ на реално излекувани, да опишат проблема си и да споделят с помоща на кой лечител са се излекували! Търся разкази на излекувани, а не на лечители!

Темата НЕ е е за ясновидство и врачуване - кой на кого какво бил познал. Ако ясновидството  има някакво отношение към диагностиката и лечението, да може.....но по други причини НЕ!   Ясновидството без причина, от мързел и любопитство лично аз НЕ го подкрепям и го смятам за ненужно!!!

Интересуват ме по конкретни случаи.
А не такива от типа...............боля ме глава, еди си колко сеанса при еди си кой и се оправих............или пък имах киста на яйчник еди си кой лечител ме спаси от операция, като кисти има всякакви включително и такива които могат да изчезнат и спонтанно без лечения...................или пък бях подтиснат/а и объркана/а еди си коя лечителка ме оправи.
По конкретни неща ме вълнуват, ............но  ако няма,  не ги търся на всяка цена!
Може и да не е само излекувани от биоенерготерапевти, в един друг форум срещнах човек твърдящ че  негова близка е излекувала рак с генератора на Райф.........всякакви алтернативно излекувани хора на практика ме вълнуват.
А и би била  полезна такава информация на много хора!
Виж целия пост
# 1
Искаше ми се прогнозата ми да не се сбъдне!
Виждам че се е сбъднала - никой няма какво да сподели в подобна тема около 20 дни в един от най посещаваните  здравни форуми.
Много приказки,  на мегдана нищо!!!
Виж целия пост
# 2
Повечето хора се притесняват, че близките им ще ги помислят за куку ... или не знам от какво, но се притесняват да пишат по форумите.

Ето все пак един цитат :
Цитат
Нещата се случиха така............
Дълго отлагани решения на проблеми,стрес,емоции и т.н.,с една дума уроци които знаех,че трябва да науча,но все се спотайвах от себе си и отлагах,доведоха до емоционален,психологически и физически срив.Цялото ми семейство боледуваше.Но кулминацията беше някакъв вирус,който буквално ме повали мен и децата ми.Нямаше кой да ми помогне,а нужда имах голяма.Плачеше ми се,всъщност ми остана само това.И за молитва нямах нужната концентрация.Тогава просто споделих на една моя мила приятелка да се моли за мен.Тя ми даде идея и за кратка молитва с която да призова за помощ......
И ето че помощта дойде.Появи се моята феичка....
Тя влезе в моя свят тихо,деликатно,лека полека и остана до мен в един от най-трудните ми периоди.
Моята прана-лечителка внимателно ме разпита за това кой от какво боледува,с какви симптоми и какви лекарства.Успокои ме.Трябваха и снимки,имена и дати на раждане на мен и децата.И без дори да ни познава се зае да ни помогне дистанционно.
Първо децата полекува за кратичко,после мен,Единственото условие беше да не сключвам ръце и крака и да си държа езика на небцето.При мен сеанса продължи 20-тина минутки.Докато течеше почувствах само сънливост.После се чухме по телефона.Тя ме предупреди,че ще имам енергия и наистина се оказа така,Скочих от леглото с усмивка и пълна с енергия.Хремата спря.Температурата спадна.....Чудо!
На следващия ден обаче пак се влоших.....При мен нещата наистина се бяха натрупвали дъъълго време.Нямаше да е лесна задача.
Моята прана-фея обаче не се отказа.Неотлъчно беше с мен.Всеки ден се чувахме,пишехме,лекуваше ме(сеансите протичаха по гореописания начин) и имам чувството,че непрестанно бяхме във връзка.Освен няколкото сеанса на лечение,които се наложи да направим,защото при мен се отключи и синузит,тя ми оказа силна психологическа подкрепа,която до този момент не бях получавала дори и от най-добрите си приятели,Нейният позитивизъм е просто заразителен и силно въздействащ.
Предодвратихме това синузита да се превърне в хроничен.Лека полека оздравявах както физически,така и психически.Връщах се при и в себе си,по-мъдра,по-добра,по-обичаща живота.
източник:  http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=946&st=140

същата тема, стр. 2 :
Цитат
Публикувано: 26 май 2008 - 15:31

Мога да говоря от личен опит, понеже бях пациент на праничен лечител, с когото проведохме 3 сеанса през април, в момент когато имах болежки, които ме мъчеха повече от месец. Имах силни остри болки в гръдния кош, които не минаваха дълго време, не можех да вдишам и дълбоко от болка, не можех да правя йога, не можех да спя от болка, нищо не можех от болка. Още на втория сеанс болките отслабнаха забележимо, а на третия изчезнаха напълно и окончателно! Сеансите се роведоха в рамките на 4-5 дни. Това беше изключително. Ефектът беше очевиден за мен!Ивет, а ти защо се интересуваш?
Виж целия пост
# 3
Мога да ти разкажа една история от личния ми живот, когато припаднах докато начинаещ екстрасенс ми правеше сеанс (след този случай не продължи в тази насока  Grinning  поне доколкото ми е известно). Но аз доброволно си станах първото опитно зайче, така че нямам право да се оплаквам  Mr. Green

Самата дума "лечител" на мен поне не ми допада, защото никой не лекува никого, само помага като дава насока, надежда...

От определено време се занимавам с Рейки и определено мога да твърдя от личен опит, че действа. Но при мен процесът е доста бавен... Но
вече се вижда "светлина в тунела"!  Grinning
Виж целия пост
# 4
Ивет ,
 Поздравявам те за темата Hug
Жалко, че никой няма какво да сподели  .
 
 исках да ти пиша ЛС, но системата казва :
Съобщението не може да бъде изпратено. 'Ивет' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.
Виж целия пост
# 5
Аз също те поздравявам,но защо никой не пише.................... Sad
Предполагам че тези,които са се излекували се притесняват да споделят,за да не ги обявят за луди.Аз лично не коментирам книгите,които чета,защото всички ме гледат много критично и тактично ми казват че съм се побъркала.
На 7.12.2010 леля ми /пенсинерка/ си счупи 2 ребра и болките бяха непоносими.Когато отидох да я видя в ръцете си държеше една книга от Петър Димков,беше усмихната и каза че много скоро ще  е на крака.На 20 ден тя вървеше сама навън ,от два дена ходи на работа.Според мин всичко това се дължи на позитивното и мислене и визуализациите,които правеше всеки ден.
Виж целия пост
# 6
Аз също те поздравявам,но защо никой не пише.................... Sad
Предполагам че тези,които са се излекували се притесняват да споделят,за да не ги обявят за луди.Аз лично не коментирам книгите,които чета,защото всички ме гледат много критично и тактично ми казват че съм се побъркала.
На 7.12.2010 леля ми /пенсинерка/ си счупи 2 ребра и болките бяха непоносими.Когато отидох да я видя в ръцете си държеше една книга от Петър Димков,беше усмихната и каза че много скоро ще  е на крака.На 20 ден тя вървеше сама навън ,от два дена ходи на работа.Според мин всичко това се дължи на позитивното и мислене и визуализациите,които правеше всеки ден.

 Подкрепям това мнение  Hug
Виж целия пост
# 7
 Искам да споделя своя опит.Имах от кошмарна мигрена и болки във врата, но не свързвах едното с другого. Опитвах, какво ли не. Докато през ноември 2010 не отидох  в медицински център ФЕНИКС в София.Там лекува д-р Неда Попова.Тя е завършила медицина в Китай. Няма да говоря повече да не прозвучи като реклама.  Лечението е с иглотерапия и апаратно лечение.  По нейно настояване направих ядрено магнитен резонанс и така тя откри, че имам няколко дискови хернии на шийния дял . Те притискат гръбначно мозъчните нерви и достъпа на кислород до мозъка- ето я мигрената и болките във врата. Имах и  Хашимото плюс хитерфункция на щитовидната жлеза.Болките във врата след няколко терапии станаха много поносими. Мигренозните пристъпи- имах само един, а преди това бяха почти непрекъснати- на 3-5- дни. След 26 процедури -   направих изследване   на хормони и антитела на щитонидната жлеза- и какво мислите-ВСИЧКО В НОРМА!Лечението ми продължава. Пред мен една жена, която не чуваше с всеки изминат ден чуваше все по-добре  и накрая можеше да участва в разговора ни.
Между другото- винаги съм знаела, че ще оздравея е от мигрената и от Хошимотото с хиперфункцията. Всички казваха, че тези болести са нелечими- с тях си умираш. Аз знаех, че са ми временно на гости. Grinning.
Виж целия пост
# 8
Чувствам се длъжна да споделя, че след лечениетов мед. център Феникс при д-р Неда Попова, при мен се появи невериятен косопад. Тъй като доскоро не свързвах лечението си с косопада, не го споделих в предния пост. Правих една диета и си мислех, че е от това. После си правих изследвания хормонални- всичко е наред. Освен, че изпада 2/3 от косата ми-  в продължение на около месец, спря и растежа на  нова коса и въобще и окосмяването по цялото ми тяло е замряло. Според мен се дължи на процедурите, на лечението с лампите , може би на лазера. Но няма никакво друго обяснение на състоянието ми.
Виж целия пост
# 9
Моля, напишете повече за диетата. Аз, а и моите приятели, че и Слави Трифонов си бръснем главите.  Евентуално окапване на косата би ни било много полезно.
Намерих и питах въпросната доктор Попова за премахване на коса-не става. Намерих и доктор Ван Пей Джу, който практикува в София. И при него не може да се махне косата.
Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 10
Няма ли други,които са се излекували?Или не искат да споделят......
Виж целия пост
# 11
Освен конкретни примери, от друга страна е добре да познавате в някаква степен и теорията: на Източната медицина, и на разнообразните други Алтернативни практики. Тогава на човек му става по-ясно какво му се прави по време на процедура, и защо. Много важно при трудно лечими (кожни и др.) заболявания е да се спазва подходяща диета и начин на живот. Naughty
Виж целия пост
# 12
Освен конкретни примери, от друга страна е добре да познавате в някаква степен и теорията: на Източната медицина, и на разнообразните други Алтернативни практики. Тогава на човек му става по-ясно какво му се прави по време на процедура, и защо.

Познавам ги в малко повече от някаква степен!
Виж целия пост
# 13
Освен конкретни примери, от друга страна е добре да познавате в някаква степен и теорията: на Източната медицина, и на разнообразните други Алтернативни практики. Тогава на човек му става по-ясно какво му се прави по време на процедура, и защо.

Познавам ги в малко повече от някаква степен!

Аз не го познавам в никаква степен, но все пак съм на мнение, че има полза от някой. От личен опит ще разкажа какво се случи при мен. В пълно неведение за алтернативните практики на връх 2011 година бях в компания с практикуващи. В разгара на празненството аз все още си стоях с якето и твърдях, че ми е студено, докато те твърдяха, че гърба ми е схванат и имам силно напрежение във врата. Предложиха ми да ми "пуснат" рейки, като ме увериха, че единственото което трябва да правя аз е да си седя на столчето без да си кръстосвам крайниците. Съгласих се - след като няма да ми навреди защо да не опитам. След десетина минути седене с положени ръце на раменете ми, аз казах че вече е стигнал до кръста и попитах до къде ще продължава? Той се изненада, че усещам къде е енергията и продължи да държи ръцете си върху раменете ми. След още 10 минути вече не ми беше студено и се чувствах много добре. След това друга жена от групата ми каза, че имам проблем с десния яйчник и че е време да ида на "истински" лекар. Имаше предвид, че съм посетила неправилния гинеколог и че лечението ми е неправилно. И тя позна - лекувах се безуспешно при един "специалист", който за 9 месеца не успя да махне кистата, а другия гинеколог я изчисти само за седмица!!! Само че не е това, за което исках да пиша. Истинския ми проблем се беше появил когато родих и цели 5 години ме оставяше на място силна болка в крака. Не можех да седна или да помръдна като ме сковеше тази болка, силна все едно ме пробождат с нож. Същият, който ми прави рейки ми каза, че може да помогне и че е трябвало още на нова година да му кажа за този проблем. Е не бях закъсняла много с казването - на следващия ден му казах, защото отказвах да седна и да се храня с всички на масата, а си държах чинийката с баница и се храних права. Тогава пред всички (включително пред жена си и детето си) той положи ръка за 15 минути точно на мястото където ме болеше най - силно и за мое най - голямо щастие спря да ме боли. Оказа се, че съм имала прещипан нерв и той е бил причината за всичките ми болки през тези години. От тогава мина цяла година и въпреки че той твърдеше, че е необходимо да се направят още няколко такива 15 минутни сеанса, които така и не направихме, аз до ден днешен не съм имала болки в кака - седя си, ходя си и дори тичам без никакви проблеми.  И за да няма спекулации с шарлатанстване и внушения ще кажа само, че аз все още не съм запозната с рейки, въпреки че вече съм убедена че действат. И другото неща е, че човекът, който ми направи рейки е истински практикуващ лекар - уролог, който не се занимава с рейки като лечител.
Виж целия пост
# 14
Освен конкретни примери, от друга страна е добре да познавате в някаква степен и теорията: на Източната медицина, и на разнообразните други Алтернативни практики. Тогава на човек му става по-ясно какво му се прави по време на процедура, и защо.

Познавам ги в малко повече от някаква степен!

Аз не го познавам в никаква степен, но все пак съм на мнение, че има полза от някой...........

Кой да има полза от някой ....."Акупунктурист" ли?!
Той не е писал защото има полза от някой, ами най-вече защото той самия е алтернативен лечител.
И иска да даде по някакъв начин оправдателно обяснение за хората на които не им е помогнато от алтернативен лечител........по скоро оправдателно обяснение за колегите си и за себе си.

Иначе благодаря за примера.....
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия