Варненци, в кой ресторант ходите най-често и защо? - 3

  • 77 499
  • 736
# 660
Парми- то на Дружба - Св. Константин вече е собственост на Хидрострой...
Незнам но храна и асфалт не ми се виждат съвместими...... Stop Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Виж целия пост
# 661
И на мен Парми/Варна въобще не ми допадна.
Виж целия пост
# 662
Парми- то на Дружба - Св. Константин вече е собственост на Хидрострой...
Незнам но храна и асфалт не ми се виждат съвместими...... Stop Mr. Green Mr. Green Mr. Green

 Mr. Green Laughing Особено, ако и храната е като асфалта...
Виж целия пост
# 663
Здравейте,
Казвам се Михаил Николов и съм собственик на ресторанти Парми и Парми-кетъринг.Подробно се запознах с темата за варненските ресторанти и препоръчвам на всички колеги да го направят,защото обратната връзка с клиентите ни е изключително важна и ценна.
Много се зарадвах на положителните оценки и си взимам сериозна бележка от негативните и критични мнения.Уверявам Ви,че ще предприема всички необходими мерки,за да не разочароваме при следващото Ви посещение.
Относно ресторанта,който открихме това лято в св.св.Константин и Елена,бих искал да уточня че сме наматели в сградата на Хидрострой,но мениджмънта и стопанисването на ресторанта е единствено ангажимент на екипа на ресторант Парми.
Виж целия пост
# 664
Здравейте,
Казвам се Михаил Николов и съм собственик на ресторанти Парми и Парми-кетъринг.Подробно се запознах с темата за варненските ресторанти и препоръчвам на всички колеги да го направят,защото обратната връзка с клиентите ни е изключително важна и ценна.
Много се зарадвах на положителните оценки и си взимам сериозна бележка от негативните и критични мнения.Уверявам Ви,че ще предприема всички необходими мерки,за да не разочароваме при следващото Ви посещение.
Относно ресторанта,който открихме това лято в св.св.Константин и Елена,бих искал да уточня че сме наматели в сградата на Хидрострой,но мениджмънта и стопанисването на ресторанта е единствено ангажимент на екипа на ресторант Парми.


Здравейте г-н Николов, ако бях посетила първо ресторанта ви зад ВИНС-а никога нямаше да си направя труд да отида до другия.
Нивото на обслужване,кухня и обстановка не мога да се сравняват, все едно това са два ресторанта от два различни свята. Помислете върху това, мисля че нивото трябва да е едно.
Успех
Виж целия пост
# 665
За протокола: "Андрюс" вече не работи.
Виж целия пост
# 666
Здравейте,
Казвам се Михаил Николов и съм собственик на ресторанти Парми и Парми-кетъринг.Подробно се запознах с темата за варненските ресторанти и препоръчвам на всички колеги да го направят,защото обратната връзка с клиентите ни е изключително важна и ценна.
Много се зарадвах на положителните оценки и си взимам сериозна бележка от негативните и критични мнения.Уверявам Ви,че ще предприема всички необходими мерки,за да не разочароваме при следващото Ви посещение.
Относно ресторанта,който открихме това лято в св.св.Константин и Елена,бих искал да уточня че сме наматели в сградата на Хидрострой,но мениджмънта и стопанисването на ресторанта е единствено ангажимент на екипа на ресторант Парми.


Здравейте г-н Николов, ако бях посетила първо ресторанта ви зад ВИНС-а никога нямаше да си направя труд да отида до другия.
Нивото на обслужване,кухня и обстановка не мога да се сравняват, все едно това са два ресторанта от два различни свята. Помислете върху това, мисля че нивото трябва да е едно.
Успех
Благодаря,за откровенното мнение.Уверявам Ви,че това е моето желание за което ще направя всичко възможно.Поздрави!
Виж целия пост
# 667
Здравейте,
Казвам се Михаил Николов и съм собственик на ресторанти Парми и Парми-кетъринг.Подробно се запознах с темата за варненските ресторанти и препоръчвам на всички колеги да го направят,защото обратната връзка с клиентите ни е изключително важна и ценна.
Много се зарадвах на положителните оценки и си взимам сериозна бележка от негативните и критични мнения.Уверявам Ви,че ще предприема всички необходими мерки,за да не разочароваме при следващото Ви посещение.
Относно ресторанта,който открихме това лято в св.св.Константин и Елена,бих искал да уточня че сме наматели в сградата на Хидрострой,но мениджмънта и стопанисването на ресторанта е единствено ангажимент на екипа на ресторант Парми.


Здравейте г-н Николов, ако бях посетила първо ресторанта ви зад ВИНС-а никога нямаше да си направя труд да отида до другия.
Нивото на обслужване,кухня и обстановка не мога да се сравняват, все едно това са два ресторанта от два различни свята. Помислете върху това, мисля че нивото трябва да е едно.
Успех
Благодаря,за откровенното мнение.Уверявам Ви,че това е моето желание за което ще направя всичко възможно.Поздрави!

сега Mi6oka  и Михаил Николов едно и също лице ли са?
Виж целия пост
# 668
Миши липсваха ми хапливите слова  Joy Joy Joy
Виж целия пост
# 669
Предпочитам да пиша с името си за собствения си ресторант за да е коректно,обаче при влизане и излизане от сайта нещо се преплитат имената....
Виж целия пост
# 670
Миши липсваха ми хапливите слова  Joy Joy Joy

Сега като не съм анонимен,ставам по възпитан Wink
Виж целия пост
# 671
Какво става със срещата?  newsm78
За срещата всичко е уредено,само трябва да определим датата и готово.Мисля че сме се събрали около 20 ентусиасти и ще бъде доста интересно.Ако има още желаещи или нови предложения?
Виж целия пост
# 672
Очаквам с нетърпение срещата!
Виж целия пост
# 673
Ооо, Мишока, ако знаех, че ти си собственик на Парми, по- рано да бях писала. Еее, при всички претенции, които имаш и видимо познания за бранша, що така в Парми, бе... Значи това да ти сервират супа и хляб едновременно пък е най- елементарно нещо. Като са станали по различно време - пърленка е, ми да се изчакат в кухнята и така  Thinking  Иначе имаш големи попадения! Но и дребни, глупави пропуски.
Виж целия пост
# 674
Ооо, Мишока, ако знаех, че ти си собственик на Парми, по- рано да бях писала. Еее, при всички претенции, които имаш и видимо познания за бранша, що така в Парми, бе... Значи това да ти сервират супа и хляб едновременно пък е най- елементарно нещо. Като са станали по различно време - пърленка е, ми да се изчакат в кухнята и така  Thinking  Иначе имаш големи попадения! Но и дребни, глупави пропуски.
Абсолютно си права,това ни е слабо място,защото се опитваме да печем асортимента си от хляб на момента,което естествено създава подобни проблеми.За моя радост,се случва рядко и най вече,когато сервитьора допусне разсеяност и не поръча едновременно супата и хляба или пък като не попита за хляб при приемане на поръчката.Мисля да се справим с този проблем като планирам хляба към обяда или вечерята да бъде комплимент,както е примерно в Италия.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия