Ядете ли свински уши?

  • 68 877
  • 758
От няколко дни ми се ядяха свински уши и днес най-накрая си сготвих.Като споделих на приятели, всички ме обявиха за луда.Искам да разбера дали проблемът е само в моя телевизор.

Никога не съм предполагала, че ще пусна такава тема! Joy
Виж целия пост
# 1
Аз пък никога не съм предполагала, че ще отговоря в такава тема, но... да - когато бях малка и още ядях месо, съм яла на село свински пърлени уши от току-що закланото прасе.

П.П. Бяха вкусни.
Виж целия пост
# 2
Не, никога не съм опитвала. Нямам и желание.
Виж целия пост
# 3
И уши ям,и крака ям...Хич не ме интересуват приятели и познати.Аз пък за утре шкембенце ще сготвя..
Виж целия пост
# 4
Ям, ям ....
  Whistling Whistling

 А за шкембето ...... Обичам го и него!  Peace
Виж целия пост
# 5
Ами не си падам особено по ушите,но половинката ми изпитва особено пристрастие към ушите точно.....и търпя ,какво друго да правя......
Виж целия пост
# 6


 Ех, сетих се за хубавата българска пача............колко ми липсва....................
Виж целия пост
# 7
Да. По възможност киснати в марината, малко сварени да омекнат и после на жар/скара/барбекю с подправки и бира или вино. В една механа тук ги приготвяха точно по моя вкус. Скоро не съм ходила да опитам все така ли са хубави. Вкъщи не съм пробвала сама да си правя, но по пикници все се намира някой майстор от мъжете, който да даде да опитаме и останалите.
Виж целия пост
# 8
проблемът е в техния! ям и глави4ки, и крака и шкембе, и пърлена  или запържена кожа, то като едно нещо е направено вкусно, мога спокойно да се прежаля! за жалост свинко от 10 г я, има няколко пъти да съм имала късмет да си хапна! и то все пържоли и кайма!с хуабви спомени за па4ата ,в която слагах и уши4ки надребнени! нивото какво общо има със стомаха?
Виж целия пост
# 9
ям я...
и ушите ми плющят bowuu
Виж целия пост
# 10
проблемът е в техния! ям и глави4ки, и крака и шкембе, и пърлена  или запържена кожа, то като едно нещо е направено вкусно, мога спокойно да се прежаля! за жалост свинко от 10 г я, има няколко пъти да съм имала късмет да си хапна! и то все пържоли и кайма!с хуабви спомени за па4ата ,в която слагах и уши4ки надребнени! нивото какво общо има със стомаха?

Надявах се и Евгени Минчев да ми попълни анкетата, затова сложих третата опция! Joy
Виж целия пост
# 11
Не ям ,
нe  ми харесват  Crazy  иначе съм пробвала
Виж целия пост
# 12
Оляхте се хмммм .. Обожавам ги с много чесън и люто червено пиперче .Сега ми се приядоха като на бремена булка , въпреки че отдавна забравих това състояние. Ще пратя моите чудовища/ имам предвид мъжа и сина/ да ми купят веднага. Нямахте си друга работа запалихте ми фитила.  Да ме извинят префарцунените съфорумки...
Виж целия пост
# 13
Не са ми вкусни никак. Не обичам хрущяли, още повече пък с косми. Ако бях прасе, щях да се чувствам ужасно от факта, че някой ще ме гои цяла година, за да ми отреже и опърли ушите. А ако бях готвач в заведение, сигурно щях да съм много обезсърчена да ми поръчват свински уши, когато мога да приготвя всякакви други сочни и изтънчени мръвки и изобщо ястия. Висш акт на селяния е да излезеш "на заведение" с ясната цел да омахаш на'м си колко чифта свински уши с лук. Но преди години имаше още един безподобен хит по кръчмите, явно предназначен за крайно мизерстващи клиенти: пържени пилешки кожички!
Виж, с голямо удоволствие си хапвам език и мозък. Макар и някои профани да го намират за варварско. (може би защото никога не са чували за онова с ушите) Laughing
Виж целия пост
# 14
Ям.
 buttinski, аз ги ям без косми, не знам къде са ти ги сервирали с косми... Flutter
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия