Масло или маргарин?

  • 20 356
  • 182
Привет, искам да попитам кое използвате в своите рецепти по-често масло или маргарин? Или може би и двете? Ние със свеки наскоро имахме поредния спор относно кой продукт според нея е най-добрия /нейната гледна точка винаги е най-точната и правилната, различните от нея са грешни/ Wink
Виж целия пост
# 1
Аз предпочитам масло, маргарин в къщи вече не влиза.
Виж целия пост
# 2
Аз също използвам масло (и то конкретна немска марка, от която съм доволна), маргарин не купувам.
Виж целия пост
# 3
За мен такова или няма.
Маргаринът не съществува за нашето семейство.
Виж целия пост
# 4
Ние задължително имаме маргарин в хладилника, защото когато купувам масло го изразходвам бързо и ако в момента ми е необходимо, а нямам, отварям маргарина.
Виж целия пост
# 5
Маргарин не купуваме.
Виж целия пост
# 6
Mаргаринът е маслото на бедните- ефтино, хранително,не се разваля-идеалния продукт за изхранване на масите.Вкъщи маргарин не се купува.
Sheherazada, а у вас кой на какво мнение е ? Grinning
Виж целия пост
# 7
Естествено,че с масло всичко става много по- вкусно,но да е истинско а не смес Peace
Виж целия пост
# 8
Не купувам маргарин. Ползвам само масло
Виж целия пост
# 9
У дома не е влизал маргарин от години.Използвам мандражийско масло на калъпи.
Виж целия пост
# 10
За мен такова или няма.
Маргаринът не съществува за нашето семейство.

зА НАС  - СЪщо! Peace
Виж целия пост
# 11
Явно само аз използвам Simple Smile
Виж целия пост
# 12
Само масло!И то немско,имам фаворит.
Виж целия пост
# 13
Масло естествено. Маргарин освен ако има човек проблем с холестерола не знам защо някой би си купил.

Според мен по-интересен е въпросът Масло или Зехтин. Повечето домакини използват предимно едното. Аз използвам зехтин почти на 100 процента. Масло слагам на вече готвени на пара зеленчуци или в тесто за сладки. Иначе го купувам на много малки порцийки (25г мисля), за да не се оксидира.
Виж целия пост
# 14
зависи от конкретната рецепта. От личен опит има рецепти за хляб които са по добри с маргарин, отколкото с краве масло.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия