Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Рак на белия дроб

  • 177 490
  • 765
# 30
Обещал ми е да пуши по 4 цигари на ден-дано PraynigОт една страна съм бясна,от друга страна ми е жал....Казва,че не ми се сърди за крясъщите,но аз съм гузна пред себе си.
Преди час седнах с него на по цигарка и му обясних-че по принцип сме безсилни и много ни боли и тежи,но трябва той самият да си помогне сам.Казах му/за незнам кой път/,че трябва да се закрепи,да похапва това онова,за да има сили за другия месец.
Преди малко го нацелувах едно хубаво Rolling Eyes
Виж целия пост
# 31
Браво Йо, само така  Simple Smile това пак е нещо, иначе и аз никога не съм казвала на моя татко, че го обичам. Мъчно ми става като чета какво са писали момичетата преди мен и се чудя защо я имаме тази бариера...
А другия месец химиотерапия ли започвате?
Виж целия пост
# 32
Как химиотерапия при този напреднал, терминален стадий?
Това допълнително ще го измъчи Sad.
Виж целия пост
# 33
Така е, на татко ми му правиха 10 курса и след всеки все му казвахме да събира сили за следващия, да се закрепи, и затова питам. Стори ми се познато.
Виж целия пост
# 34
Моят татко изтърпя няколко курса на лъчетерапия.
Химиотерапия просто нямаше никакъв смисъл да се прави.
Виж целия пост
# 35
Незнам,какво ще правим.Аз просто така му го казвам Rolling EyesКазаха ни,че като се обадим за резултатите-те ще ни кажат,какво следва от тук на татък.
Момичета-правило ли ви е впечатление да се променят очите?На мен на няколко пъти ми направи впечатление-стават едни мътни някакви newsm78Ето вчера пак бяха така.В един момент даже почна да пита за майка ми-прибрала ли се е,нали днес щяла да се прибере  и пр.В момента в който го попитах добре ли има ли му нещо,той като,че се освести.
Виж целия пост
# 36
Julls_st , за апарата, който наехме помня, че го взехме от фирма, която даваше под наем медицинска апаратура (беше преди 5 години).Намираше се близо до факултета по начална и предучилищна педагогика в Слатина. Наемът му за тогава си беше висок, тогава за тия пари можеше да се наеме гарсионера в София, но определено си струваше, защото много облекчаваше дишането на майка ми. Не помня името на фирмата от която го наехме,нито пък марката му.Беше голям, колкото куфар и леко бръмчеше. Дано съм ти била полезна с тази информация   bouquet
Виж целия пост
# 37
Благодаря ти Шейла,
засега нямаме необходимост, но да го имам в предвид ако се наложи.
Виж целия пост
# 38
Йоче, майка ми почина от белодробен рак. Боледува 6 месеца. Не ми се връща назад в спомените, но и тя нямаше силица за нищо. Ще ти препоръчам - обтривай го с добре изстискана гъба по гърба, гърдите, изобщо не изоставяй хигиената дори да е някаква; старай се да не му даваш течности, кисело мляко, сочни плодове, защото може да ги аспирира в дроба (при майка ми се получи така), кашичка ми се струва най-удачно. Угаждай му с цигарите. Това и да му държиш ръцете и непрекъснато да му казваш колко го обичаш са най-голямата му подкрепа. Не му викай; знам, че те вбесява, но съм минала този път и виждам какъв идиот съм била. Не можех да се примиря, че моята пъргава и весела майка не можеше да се мръдне. Гледай за декубитални рани. При първото зачервяване разтривай с памук и спирт. Могат да се появят къде ли не. Дълбоко ти съчувствам.
Виж целия пост
# 39
Да ви се похваля-днес е изял един портокал,половин купичка супа,млени домати с лук и една филия хляб Grinning

На обяд звънях за резултатите.На 06.06 е записан за приемане.Това което успях да измъкна,като информация е:дребноклетъчен-тип овесени ядки.Попитах за лечението,но тя на всеки мой въпрос отговаряше с думите''като пристигнете ще ви каже лекуващата''.
Ако някой е запознат с този вид,нека да обясни Praynig
Виж целия пост
# 40
Тати беше с дребноклетъчен. Направи разсейки в костите, след като го оперираха.

Аз желая чудо - за твоят татко и за цялото ви семейство Hug!

П.П. Би ли могла да напишеш точно вида на находката, така, както е записана в епикризата.
Виж целия пост
# 41
Не мога да напиша точно.Звънях по тела.
Виж целия пост
# 42
Ще ви дадат епикриза.
Ако се сетиш пиши сигнатурата, така както е описана.
Виж целия пост
# 43
Ще ви дадат епикриза.
Ако се сетиш пиши сигнатурата, така както е описана.


Аз незнам,но дали няма да я пратят по пощата newsm78Изобщо не се сетих да попитам за това-а ми е неудобно да звъня пак/не съм им само аз на главата/.Даже забравих да попитам и в кой стадий е Embarassed
Виж целия пост
# 44
Йо, и баща ми е с дребноклетъчен, който е с най-лоша прогноза от всичките, не подлежи на операция - увериха ни в това. Но пък казаха, че се повлиява добре от химио и лъчетерапия. Повлия се, но само от първите 4 курса, следващите 6 бяха безсмислени и само му навредиха. Предстоеше и лъчетерапия сега, но се отложи, заради състоянието му. Чудя се защо чак на 6.06 ще го приемат. Защо ще го бавят толкова? Къде ще се лекувате?
Sourcherry, ние питахме за операция, но ни обясниха, че този вид не подлежи, защото се разнасял на всякъде, а пък е и на много кофти място и никой нямало да се наеме.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия