Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

  • 41 049
  • 738

Анкета

Среща да, но кога?

Опции:

* Гласуването приключено: ср, 26 окт 2011, 11:04

# 735
Да направя последна вметка по темата, че наистина излизаме на моменти от добрия тон.
Не съм привърженичка на идеята-да си доставя удоволствие моя питомник, за сметка на една бездомница, която и без това се мъчи. Никога не бих оставила кучето си да направи това.
Другото-с най-добри намерения потърсих вариант за тези две животинки, не им желая смъртта, но не мога да им давам храна сутрин, най-малкото, защото ще караулят пред входа по цял ден, а не живея само аз там. Има възрастни хора, малки деца, които се прибират от училище.
 Как да обяснявам на всеки поотделно, че те няма да ги нападнат, защото са уплашени от хората. Някой ще тръгне да си защитава детето, ще метне камък и кучето ще му оголи зъби.После кой виновен пак-бездомника. Всеки решава за себе си как да реагира, когато види  изгубено куче или бездомно край дома си.Аз така реших.
Виж целия пост
# 736
Никога не съм нападала животно,никога не съм гонила или ритала,даже ме е жал муха да убия,но факт е че бездомни кучета ме нападнаха,ами ако бяха скочили на дете или възрастен.......
Как ще обясните на родителите на децата,които са нападани от кучета или на възрастната жена дето краката й са изядени от кучета,че тези животинки са нападнали от страх.....Как ще помогнем на тези хора,на тези деца......Колко бездомни деца има.....защо не помагаме на тях....И аз обичам животните,но не бих прибрала у дома си бездомно животно,предпочитам да се обадя на приют.Имам позната която ходи всяка седмица в приюта да носи храна на кучетата,не ги храни по улиците.
Виж целия пост
# 737
Ками, време е за нова тема.  Hug  Praynig
Виж целия пост
# 738
Ками, време е за нова тема.  Hug  Praynig

Н О В А   Т Е М А

Хайде, заповядайте  Hug
после ще видя какво има за оправяне
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия