Комбуча

  • 107 997
  • 289
# 240
Има ли значение дали чая ще го правя сама с гъба или ще взема напитката готова?
Виж целия пост
# 241
Здравейте!Аз съм от Стара Загора и си търся комбуча.
Виж целия пост
# 242
Здравейте..
И аз искам да се сдобия с гъба.😊😊😊
Виж целия пост
# 243
Здравейте! И аз си търся комбуча. От София съм, в района на Люлин, но мога да я взема отвсякъде. Благодаря предварително!!!
Виж целия пост
# 244
И аз в Пловдив си търся...някой ако има, ще съм благодарна да ми даде да си завъдя гъбката Simple Smile
Виж целия пост
# 245
 magito1986 ,мога да ти дам,но след седмица,ако не ти е късно.
Виж целия пост
# 246
Здравейте и аз се нареждам на опашка ако някой им Комбуча от Бургас ?
Виж целия пост
# 247
Имам проблем с моята комбуча от няколко месеца. Много бавно стават гъбите и чакам да ферментира повече от месец. От 4 години я гледам и за пръв път ми се случва. Чета за някаква захар с добавка, от която винарите и ракиджиите се оплакват. Смених марката, която ползвах досега, но промяна няма засега. Вашите как вървят и каква захар ползвате. Купила съм трета марка за следващия опит и се чудя какво ще правя с толкова захар, защото не я ползвам за нищо друго...  newsm78
Виж целия пост
# 248
Здравейте! Може ли някой, който гледа комбуча от повече време да сподели опит относно ползите?  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 249
Здравейте,

Аз също съм ентусиаст за гъба КОМБУЧА.
Някой продава ли във Варна?
Виж целия пост
# 250
Аз си купих от официалния сайт. 20 лв. е и с безплатна доставка.
Виж целия пост
# 251

За първи път правя комбуча, прочетох, че долната гъба трябва да стане голяма колкото е дъното на буркана, моята си седи както я сложих, а отгоре има нещо като нова гъба, която не знам дали изглежда нормално (малко на парцали ми прилича). Дали ще се получи или нещо се е объркало ? Ще стане ли за консумация ? Направих я преди 7 дни.

 
Виж целия пост
# 252
По каква рецепта я прави? Как я прави?
Виж целия пост
# 253
По каква рецепта я прави? Как я прави?

15 г. зелен чай, 240 г. нерафинирана тръстикова захар. Сварих чая, добавих захарта в 3-литров буркан, изчаках да изстине. След това добавих гъбата. Покрих с марля. Накратко е това. Според мен, спазих всички условия и не знам дали това е нормално или не  Sad
Виж целия пост
# 254
Изглежда ми мухлясала. Иначе новата гъба се образува точно в горната част на буркана.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия