Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бургаски мами:) - 2 част

  • 24 691
  • 744

Анкета

Трета среща:)Simple SmileSimple Smile - 15.10.11 от 11.00 часа

Опции:

# 735
inlove,аз пък съм с точно обратните впечатления за жените от регистратурата там.Винаги са много любезни.И аз сега ще проверявам какво ми се полага в пети месец,че нищо не пи пусна на 14-ти.Със сигурност ще си искам пак антитела,защото честно казано само това ме притеснява откакто разбрах за бременността си.
Виж целия пост
# 736
Дейзи много се радвам за теб и Крис.
Inlove абсолютно нищо ли не ти е пускал до момента? На мен вече на два пъти ми пускаха ПКК и урина, вторият път и Васерман. Правих и изследване за Токсоплазмоза. До колкото разбрах другият път ще ми пусне СПИН.
Моля ви да ми стискате палци за прегледът днес следобед. Нещо ми е много напрегнато.
Виж целия пост
# 737
Инлов, ако не беше писала, че си при Миринчев никога нямаше да предположа. Мен винаги ме пита дали нещо ме притеснява и дали искам да му обърнем по-специално внимание. Това, което ме смущава е държанието му със сестрата, но той си е такъв. На регистратура също са любезни с мен.
january, относно пола- според Миринчев е момче, видя го към 13 г.с. и от тогава само ме пита и като му кажа "момче" не отрича, но и не потвърждава, прави една изненадана физиономия. Според Бояджиев, който ми прави ФМ в 19-20 г.с. е момиче и бил 100% сигурен в това. Та аз чакам Миринчев да потвърди, въпреки че ми се иска да вярвам на Бояджиев, искам този път мома.
Виж целия пост
# 738
Мамчета спинкате ли сега:)

Дайде да изпишим тази темичка. Малко остана, че да можем да се прехвърлим на другата. Гледам гласовете в новата тема за заведението са се увеличили Simple Smile браво. За сега ще теглим чоп май - нещата са 50 на 50  Joy Joy Joy. Където там нали важното е да се видим и да си побъбрим:)
Виж целия пост
# 739
Дайте линк към новата тема, преди да са заключили тази.
Виж целия пост
# 740
Заповядайте на новата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=613914.0
Виж целия пост
# 741
Дейзи, какви са тези изследвания за антитела?
И също, знае ли някой колко пъти и в коя седмица се полага ехограф при нерискова бременност?
А ПКК и урина?
Аз четох някакви неща из нета, но пак не ми стана много ясно!!

Менина, за Попов - прегледът е 30 лв., час се запазва на 0596 25917, звъниш само в пон, сряда и събота от 09.00, да не се учудва, че дава постоянно заето - трябва да е търпелива Wink ако часовете се раздадат бързо, дава свободно след това.


Виж целия пост
# 742
Ехографите са 2, седмиците мисля не са фиксирани (или ако някъде са,то другада не са). ПКК и урина- на всяко тримесечие (т.е. 3)
Виж целия пост
# 743
Момичета, имам един спешен въпрос. Някоя от вас чувала ли е за ЗПК Нектар Бургас.Някакви фирма фирма е, но не знам каква и за какво. Дали функционира въобще.Моля ако някой знае нещо,нека ми пише на ЛС.Спешно е, т.к. става дума за лични данни и информация.
Виж целия пост
# 744
Задай въпроса си в новата ни тема    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=613914.0;topicseen,    тук вече никой не чете. Аз не съм я чувала тази фирма,ако имаш друга информация като Булстат (ЕИК) например можеш да провериш в регистъра на НАП.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия