Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изненадите продължават-кървене на 11 ден от цикъла, какво е това?

  • 3 799
  • 9
Момичета, не исках да ви занимавам вчера, но днес, след като изчетох всичко трябва да питам.
В Новогодишната нощ ми беше 11 ден от цикъла, правихме секс през нощта, после няколко часа гледах ТВ и реших, че няма да издържа и ходих да се изчишкам и... щях да падна от ужас. Избърсах розова кръв, след половин час пак и после съм заспала, но на превръзката имаше няколко розови и кафяви петна, и така до обяд на 1.01.
Фертилите ми показва ову на 9 ден, което е изненадващо рано, според другите календари трябва да е или на 31.12.05 или на 1.01.06. Аз този месец не си усетих овулацията, но теста ми беше + на 9 ден. Нормално съм с цикъл 25-26 дни.
Преди секса и кървенето много ме заболя кръста.
А сега ден след тази история имам усещането, че съм неразположена, болят ме яйчници, кръст, но няма на този етап кръв.Сега като бръкна навътре , по памучето остава бледо, много бледо кафяво, а не просто бяла слуз, както обикновено.
Случва ми се за първи път. Много съм объркана, моля вижте ми графиката и споделете какво е според вас. Благодаря предварително.
Бях толкова спокойна и готина, как можа да ми се случи точно в Новогодишната нощ?
Виж целия пост
# 1
Даре, графикатати не мога да коментирам, тъй като не съм веща. Но мога да предположа че е леко кървене по време на овулация. Някъде го бях чела със сигурност /дали пък не беше в някоя от библиотеките или пък в зачатие/. Понякога усещанията за ову са  като пмс. Ако няма болка, не се притеснявай. А ако има звънни все пак на док. Hug
Виж целия пост
# 2
На мен също ми се е случвало да прокървя в средата на цикъла. Ако е единичен случай, няма нищо страшно - може да се овулация, както е казала Ирини, или някакви хормонални смущения. Не се притеснявай излишно, но ако се повтори следващия цикъл, иди на лекар.
Виж целия пост
# 3
Ако скоро си спряля противозачатъчните може да има и такива ефекти на хормонална основа
Виж целия пост
# 4
Дали може да е така наречената розова овулация?
Шантава работа, защото и аз си мисля, че овуто ми трябваше да е точно тогава, но Фертилити френд неясно защо ми го смята на 9 ден, а не на 11 ден.
А дали има някой, който е имал такава овулация и дали не е проблем за забременяването.
Виж целия пост
# 5
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18045
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18045
дара, сигурно си ги видяла тези теми, на всу пак...
вярвам, че нямаш проблем Heart Eyes
Виж целия пост
# 6
Благодаря момичета. Четох аз, четох, без очи останах, но това нещо сега се появи във вид на жълтеникаво течение, а беше спряло. Въобще не знам какво е, а тъкмо се бях успокоила, че е цветно ову.
Мисля си за хиляда ужасни неща, защото никога не съм имала никакви течения освен М. и ЦС.
Виж целия пост
# 7
Ако спре и е само този месец, не се притеснявай излишно. Случва се.
Ако се получи и следващия месец /или не спира/ потърси лекарска помощ.
Виж целия пост
# 8
Дара, на мен често ми се случваха миналата година,  ooooh!т.е 2004 подобни овулаторни кървенета. Понякога беше във вид на розово-кафеникаво слузесто течение, а понякога като леко ръждиво зацапване. Траеше около два дни. И аз тогава се чудех защо е овулаторно кървене, като се появяваше малко след овулацията  newsm78?
Виж целия пост
# 9
Не се безпокой. Аз съм имала много такива прокървявания около овулацията. Най-интересното е, че когато забременях имах най-силното такова кървене - направо червена кръв и то 5, 6 дни. Мислех, че е невъзможно да се забременее при такава аномалия, а то се оказа че точно тогава се е случило. Сега имам жив и здрав син. Има вероятност, ако оплождането е станало по-рано, това кървене да е при закрепването на яйцеклетката в матката или при предвижването и към матката. Знам ли, божа работа. Не се притеснявай, просто изчакай до евентуалното закъснение, а сега много не му мисли, ако можеш Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия