Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Момичета помагайте за специална хумана!

  • 475
  • 4
Момичета моля ви помагайте!Имам позната на която детенцето и е много зле!Роди се зле с много дефекти и сега се храни със сондичка и специална антирефлукс хумана!Хуманата е германска и е със специални доставки но сега и се бави доставката и няма изобщо а от друтгата детенцето повръща непрекъснато!Хуманата е с едно розово мече и поше AR хумана!Моля ви ако може някой да помогне ако ползва същата хумана на я сподели ще си платим каквото трябва!

благодаря ви предварително!
Виж целия пост
# 1
Може би е редно да се замести с друго АР мляко. Моето дете също се хранеше със сонда с Aptamil AR. Повечето марки имат АР млека, които се продават в България и намирането им е лесно. Като се има предвид идентичността на съставките в този тип формули, не би трябвало да е проблем, че марката е друга. Но това най-добре лекарите ще кажат.
Аз определено смятам, че ще има по-добър ефект, ако се храни с друго антирефлуксно мляко /друга марка/ отколкото с обикновена Хумана.
Виж целия пост
# 2
А с друга марка АР мляко не става ли.По-добре да се храни с мляко ,което може да се намери в БГ ,от колкото да поръчва  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 3
Има антирефлуксни формули и на други марки, например Аптамил АР.
Педиатрите, които лекуват бебето, със сигурност са наясно, че при липса на една лечебна формула, се предписва друга.
Виж целия пост
# 4
Защо не питате вносителите дали изобщо има такава в България?
http://humana.bg/contacts/
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия